(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijä keittiötiimiin, Saga Helapuisto
Saga Care Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.3.2019

Saga Care Finland Oy tarjoaa korkeatasoisia asumis-, hoiva-, kuntoutus- ja hyvinvointipalveluita. Saga Care kuuluu Esperi Care -konserniin. Täyden palvelun Saga-palvelutalot mahdollistavat itsenäisen elämän kodinomaisessa ja aktiivisessa ympäristössä. Tällä hetkellä Saga-palvelutaloja on yhdeksän ja laajennamme toimintaamme koko ajan. Saga-palvelutalossa asukas asuu omassa tilavassa kodissaan. Talosta löytyvät esimerkiksi kahvila, ravintola, kuntosali, kirjasto, sauna- ja allasosasto, kosmetologi sekä parturi-kampaamo. Lisäksi lääkärin, jalkahoitajan ja fysioterapeutin vastaanotto. Saga-taloissa järjestetään aktiivista vapaa-ajanohjelmaa sekä kulttuuri- ja harrastustoimintaa, joka sisältyy palveluun. Saga Palvelutalo Helapuisto sijaitsee uudella asuinalueella Helsingin Ala-Malmilla hyvien palveluiden lähellä. Helapuisto valmistui maaliskuussa 2012. Talossa on 92 huoneistoa sekä 12-paikkainen ryhmäkoti erityistä huolenpitoa tarvitseville.

Haemme Saga Helapuistoon kesätyöntekijää, joka pystyy työskentelemään keittiössä, ravintolasalissa, kahvilassa ja vastaanotossa. Työ on monipuolista ja asiakaslähtöistä. Työ on osa-aikaista tuntityötä toukokuun-elokuun välisenä aikana. Mahdollisuus jatkaa tuntityöntekijänä myös jatkossa. Työ soveltuu hyvin alan opiskelijalle tai Sinulle joka haluat itse määrittää milloin työskentelet.

Toimenkuvaan kuuluu salaattien ja jälkiruokien tekeminen, asiakaspalvelu, puhtaanapito, astiahuolto, kassatyöskentely ym. riippuen siitä missä toimipisteessä tarvitsemme työntekijää. Toimimme vuoden jokaisena päivänä ja työvuorot sijoittuvat klo 7-18 väliselle ajalle.

Tärkeää työssä onnistumiselle on lämminhenkinen yhteistyö asukkaiden ja heidän omaistensa sekä talon muiden työntekijöiden ja yhteistyötahojen kanssa. Edellytämme kesätyöntekijältä hygienia- ja anniskelupassia. Toivomme sinulta iloista, oma-aloitteista ja sitoutunutta asennetta työn tekemiseen. Sujuva suomen kielen taito on tehtävässä välttämätön. 

Me tarjoamme mielenkiintoisen ja antoisan tehtävän laadukkaassa työympäristössä osaavien ammattilaisten kanssa. Tukenasi toimii työyhteisö, jossa on avoin, iloinen ilmapiiri sekä mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhösi. 

Tervetuloa mukaan osaavaan joukkoomme!

Lisätietoja antaa ravintolapäällikkö Mia Kasslin, p. 050- 5025508, mia.kasslin@sagacare.fi 

Hakuaika päättyy 28.4.2019. Käsittelemme hakemuksia ja aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Saga Care Oy on savuton työpaikka.