(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijä, kehitysinsinööri
Metso

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.1.2018

Tehtävänkuvaus

Haemme Tampereen tehtaalle kesäharjoittelijaa tuotannon kehitystiimiin, kehitysinsinöörin tehtävään. Toimit osana tiimiä, jonka tavoitteena on tukea tehdasta kasvussa ja tehokkuuden lisäämisessä. Datan analysointi ja ongelmanratkaisu yhdessä sidosryhmien kanssa ovat päivittäisiä työtehtäviä.

Menestyäksesi

Suhtaudut asioihin positiivisesti ja haluat, että asiat muuttuvat. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja omaat halun sekä kyvyn viedä asioita eteenpäin oma-aloitteisesti. Pidät työskentelystä tuotantoympäristössä ja asioiden ratkaisemisesta yhteistyössä työkavereiden kanssa. Menestyäksesi tehtävässä sinulla olisi hyvä olla hieman työkokemusta teollisesta ympäristöstä. IT järjestelmien hyödyntäminen datan analysointiin on sinulle tuttua. ERP tai MES (Manufacturing Execution System) kokemus katsotaan eduksi. Puhut sekä kirjoitat sujuvasti suomea ja englantia.

Tarjoamme

Tarjoamme mielenkiintoisen mahdollisuuden kasvattaa ammatillista osaamista tuotannon kehitysinsinööriharjoittelijana valmistusympäristössä. Pääset myös osaksi Lean-matkaamme ja voit osaltasi vaikuttaa tuotannon tuottavuuteen.

Lisätietoja

Lähetäthän sähköisen hakemuksesi mahdollisimman pian mutta viimeistään 28.2.2018 mennessä. Paikkoja täytetään heti sopivien hakijoiden löytyessä.

Metso on mukana vastuullinen kesäduuni-kampanjassa. Lue lisää http://kesaduuni.org/.