(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijä kaukolämpöverkon rakennuttamiseen
Vantaan Energia Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.1.2018

Haemme jätevoimalaan Itä-Vantaalle kaukolämpöverkon rakennuttamiseen kesätyöntekijää kesäksi 2018. Työ alkaa sopimuksen mukaan toukokuussa ja päättyy elokuussa.   

Päätehtävänäsi on kaukolämpöverkon suunnitteluun ja rakentamiseen liittyvät suunnittelu- ja valvontatehtävät Vantaan kaupungin alueella. Työ on monipuolista ja se antaa kokonaiskuvan kaukolämpöverkon rakentamisesta aina suunnittelusta valmiiseen verkkoon.

Olet LVI- tai energia-alan ammattikorkeakouluopiskelija, jolla on jo muutama vuosi opintoja takana. Arvostamme Microstation CAD- suunnittelu kokemusta sekä aikaisempaa kokemusta vastaavanlaisista töistä. Sinulla on B-ajokortti ja toivottavasti mahdollisuus oman auton käyttöön työajossa. Tulet menestymään tehtävässä, mikäli sinulla on järjestelmällinen tapa työskennellä ja toimia yhteistyössä eri tahojen kanssa. Arvostamme omatoimisuutta, yhteistyötaitoja, asiakaspalveluhenkisyyttä sekä reipasta asennetta.

Lisätietoja tehtävästä antavat kaukolämpöverkon rakennuttajat:

Tomi Palin puh. 09 8290 407 tai tomi.palin(at)vantaanenergia.fi
Janne Siivola puh. 09 8290 357 tai janne.siivola(at)vantaanenergia.fi ja
Petri Sivula puh. 09 8290 264 tai petri.sivula(at)vantaanenergia.fi.

Jos haluat tehdä työtä, joka antaa energiaa sinulle ja muille, jätä hakemuksesi 18.2.2018 mennessä alla olevan linkin kautta.