(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijä kaukolämpöverkon maastomittaukseen
Vantaan Energia Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.1.2019

Haemme jätevoimalaan Itä-Vantaalle kesätyöntekijää kaukolämpöverkon maastomittaukseen ajalle 
2.5. – 30.9.2019. 

Työskentelet osana maastomittausryhmää osallistuen kaukolämpö- ja maakaasujohtojen maastoon merkintään ja kartoitukseen, maakaapeleiden kartoitukseen sekä kartoitustietojen editointiin (Micro-Station+Terra-sovellukset). 

Tehtävässä menestyminen edellyttää maanmittausalan (AMK tai kartoittaja) opintoja, tarkkuutta, omatoimisuutta sekä huolellisuutta. Aiempi kokemus maastomittauksista ja ajokortti ovat hakijalle eduksi. Toivomme, että käytät sujuvasti MS Office -ohjelmia. 

Jos haluat tehdä työtä, joka antaa energiaa sinulle ja muille, jätä hakemuksesi 24.2.2019 mennessä alla olevan linkin kautta. Käythän vastaamassa myös meidän videohaastattelukysymyksiimme tästä linkistä: https://www.recright.com/interview/public/adc03e44ee951e977c92d65060a28ba42e7a. 

Psst. 
Hakiessasi tehtävää sinun tulee rekisteröityä, säilytäthän tunnuksesi huolella. Rekisteröitymisen avulla pääset kätevästi lähettämään hakemuksesi yhteen tai useampaan tehtävään kerralla, voit muokata hakemustasi tarvittaessa ilman että Sinun tarvitsee syöttää kaikkia tietoja uudelleen. Lisäksi tunnustesi avulla pääset katsomaan mitä olet lähettänyt meille, mihin paikkoihin olet hakenut ja vaikka päivittämään muuttuneen puhelinnumeron tai sähköpostiosoitteen.