Kesätyöntekijä kaukolämpöpalveluihin
Vantaan Energia Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.1.2019

Haemme kaukolämpöpalveluihin kesätyöntekijää ajalle 2.5.–31.8.2019.

Työtehtäviisi kuuluvat muun muassa kaukolämpösuunnitelmien tarkastus ja kaukolämpöasennusten tarkastuksiin osallistuminen. Muihin työtehtäviisi kuuluu kaukolämmön laskutustehojen tarkastaminen. Osallistut myös kaukolämpöliittymien asiakaspalveluun.

Toivomme sinun olevan esimerkiksi 2. vuoden ammattikorkeakoulu- tai korkeakouluopiskelija, joka on suuntautunut LVI- tai energiatekniikkaan. Työskentelet sujuvasti erilaisten tietojärjestelmien kanssa, olet oma-aloitteinen ja huolellinen. Sinulla on hyvät tiimityötaidot ja viihdyt asiakaspalvelutyössä.

Jos haluat tehdä työtä, joka antaa energiaa sinulle ja muille, jätä hakemuksesi 24.2.2019 mennessä alla olevan linkin kautta.

Psst.
Hakiessasi tehtävää sinun tulee rekisteröityä, säilytäthän tunnuksesi huolella. Rekisteröitymisen avulla pääset kätevästi lähettämään hakemuksesi yhteen tai useampaan tehtävään kerralla, voit muokata hakemustasi tarvittaessa ilman, että Sinun tarvitsee syöttää kaikkia tietoja uudelleen. Lisäksi tunnustesi avulla pääset katsomaan mitä olet lähettänyt meille, mihin paikkoihin olet hakenut ja vaikka päivittämään muuttuneen puhelinnumeron tai sähköpostiosoitteen.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1220490
  • Työsuhde: Kesätyö
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Vantaa
  • Lisätietoja antaa: Lisätietoja tehtävästä antaa lämpöpalvelupäällikkö Lassi Kortelainen, p. 09 8290 219 tai sähköpostitse lassi.kortelainen(at)vantaanenergia.fi.