(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijä Karstulaan siivoustehtäviin
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.6.2019

Vietä kesäsi duunISSa! ISS Palveluiden kesän 2019 kesätyöpaikat ovat nyt auki.


Karstulassa on auki vielä yksi kesäsijaisuus siivoustehtäviin loppukesäksi, heinäkuun ja elokuun taitteeseen. Voit työskennellä kesällä esimerkiksi myymälöiden tai toimistojen ylläpitosiivouksissa ja peruspesuissa - meillä on juuri sinulle sopivaa duunia tarjolla.


Tullaksesi valituksi kesätyöntekijäksi sinulla tulee olla hallussa kaksi asiaa: asenne- haluat aidosti tehdä töitä käsilläsi ja asiakaspalvelu- haluat tarjota maailman parasta palvelua asiakkaillemme. Me perehdytämme sinut työtehtäviisi ja tiimi on tukenasi läpi kesän. Aikaisempi työkokemus, kulkupeli kuten mopo tai auto ja suoritetut kurssit kuten esimerkiksi hygieniapassi tai työturvallisuuskortti lasketaan eduksesi, joten muista mainita niistä hakemuksessasi! 

KesäduunISSa olet meille yhtä tärkeä tiiminjäsen kuin kuka tahansa muukin. Perehdytämme sinut tehtäviisi ja maksamme kiinteistöpalvelualan työehtosopimuksen mukaista palkkaa.


Olemme tänäkin vuonna mukana tarjoamassa Vastuullisia Kesäduuneja ympäri Suomen. Lue lisää Vastuullisesta kesäduunikampanjasta täältä


Tunnelmia kesätyöpaikoistamme löydät YouTubesta.

Jätä hakemuksesi nettisivuillamme www.iss.fi tai oheisen linkin kautta. Hakuaika päättyy 23.6.2019. Olemme kaikkiin hakijoihin yhteydessä joko puhelimitse tai sähköpostitse, joten seurailethan sähköpostiasi.


ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Meidän visiomme on tulla maailman parhaaksi palveluyritykseksi. Arvojamme ovat rehellisyys, yrittäjyys, vastuu ja laatu. Nämä näkyvät innovointiin kannustavana ilmapiirinä, joille laatu on intohimo ja rehellisyys toisten kunnioittamista. Otamme vastuun siitä, mitä teemme, kenelle teemme ja mitä lupaamme.