(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijä Kappaletavarautonkuljettaja
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.4.2018

KESÄTYÖNTEKIJÄÄ kappaletavara-auton kuljettajaksi kesäkaudelle 2018!

Tässä tehtävässä toimit kappaletavara-auton kuljettajana ja vastaat pääasiassa jäteastioden, paalejen ja muiden materiaalien toimituksista Oulun ja ympäristökuntien alueella . Työtä tehdään 2-vuorotyönä aamulla ja illalla ja työvuorot sijoittuvat klo 6-22 väliselle ajalle. Tarvittaessa töitä tehdään myös viikonloppuisin.Työt voit aloittaa jo huhtikuussaja hommia riittää aina elokuun loppuun saakka.

Aikaisempi kokemus kuljetustöistä sekä paikallistuntemus ovat lähtökohta tehtävässä suoriutumiselle. Lisäksi valittavalta kuljettajalta tulee löytyä C-ajokortti, voimassa oleva kuljettajan ammattipätevyys sekä työturvallisuus- ja tieturvakortit. Digipiirturikortin laskemme eduksesi. Työ on fyysisesti vaativaa ja siksi odotamme sinulta hyvää yleiskuntoa. Lisäksi arvostamme kuljettajissamme asiakasystävällisyyttä, IT-taitoja sekä turvallisuusnäkökulmasta rauhallista työskentelytyyliä.

Hae paikkaa hetimiten osoitteessa www.lassila-tikanoja.fi/toihin. Hakuaika päättyy 22.4. mutta käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja täytämme kesätyöpaikan heti sopivan henkilön löydyttyä.  Lisätietoja tehtävistämme saat sähköpostitse: rekry(at)lassila-tikanoja.fi.

Tarjoamme viihtyisän työyhteisön ja vastuullisen työn. L&T:llä jokainen päivä on erilainen ja voit olla ylpeä kättesi jäljestä!
Pssst! Muistathan, että hyvin hoidettu kesätyö voi poikia hommia jatkossakin. L&T:llä on yli 400 tehtävänimikettä ja suurena yrityksenä tarjoamme monipuolisia urapolkuja