(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijä K-Kuluttajapalveluun K-ryhmään
Kesko Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.5.2018

KESÄTYÖNTEKIJÄ K-KULUTTAJAPALVELUUN


Oletko kotitalous- ja elintarvikealan taitaja, joka haluaa työskennellä ammattitaitoisessa seurassa ja lähellä asiakasta? Etsimme nyt kesätyöntekijää Keskon päivittäistavarakaupan K-Kuluttajapalveluun määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 1.6.2018 - 16.9.2018.


K-Kuluttajapalvelu on osa Keskon päivittäistavarakaupan tuotetutkimusyksikköä, joka vastaa Keskon päivittäistavarakaupan valikoimien tuoteturvallisuudesta sekä omien merkkituotteiden laadunhallinnasta ja tuotekehityksestä. K-Kuluttajapalvelu vastaa kuluttajayhteydenottoihin muun muassa omien merkkituotteiden (Pirkka, K-Menu ja Euro Shopper) ja oman maahantuonnin elintarvikkeiden osalta. Tuotetutkimusyksikkö sijaitsee Vantaan Hakkilassa. 


Kesätyöntekijänä käsittelet omia merkkituotteita (sis. elintarvikkeet, kodintarvikkeet ja käyttötavara) sekä oman maahantuonnin elintarvikkeita koskevia yhteydenottoja sähköpostitse, puhelimitse, kirjeitse sekä sosiaalisen median välityksellä. Neuvot K-ruokakauppojen asiakkaita ja henkilökuntaa tuotteita koskevissa tiedusteluissa esimerkiksi allergeenien, ainesosien, käyttö- ja valmistusohjeiden sekä ruoanvalmistustiedusteluiden osalta.


Tehtävässä menestyminen edellyttää loppuvaiheessa olevia soveltuvia elintarvike- tai kotitalousalan korkeakouluopintoja. Tunnet myös ravitsemustiedettä, käytännön ruoanvalmistusta sekä kuluttaja- ja elintarvikelainsäädäntöä. Olet tehokas tekemään töitä ja tarttumaan toimeen. Ilmaiset itseäsi hyvin niin suullisesti kuin kirjallisesti ja palvelet asiakkaita sujuvasti myös ruotsiksi ja englanniksi. Arvostamme yhteistyötaitoja, joustavuutta ja tarkkuutta. K-ryhmä on uudistuva, vahva ja vastuullinen toimija yhdeksässä maassa, ja meillä voit rakentaa uran eurooppalaisen kaupan huippuosaajien rinnalla. Tarjoamme sinulle joka päivä yhä mielenkiintoisempaa tekemistä sekä uusia näköaloja. Pidämme myös visusti huolta toisistamme, asiakkaista, yhteiskunnasta ja ympäristöstä.


Tehdään hyvä kauppa – tule K-ryhmään.


Lisätietoja tehtävästä antaa kuluttajapalvelupäällikkö Minna Kovala p. 050 3578062.


Hae paikkaa 21.5.2018 mennessä alla olevan linkin kautta. Lähetäthän kuitenkin hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä sopivan henkilön löytyessä paikka voidaan täyttää jo ennen hakuajan umpeutumista.

-----------
K-ryhmässä voit rakentaa uran 45 000 eurooppalaisen kaupan huippuosaajan rinnalla. Toimimme päivittäistavarakaupassa, rakentamisen- ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa. Itsenäiset ja kilpailuhenkiset K-kauppiasyrittäjät ovat työmme sielu, ja heidän innoittamanaan koko K-ryhmää ajaa vahva kutsumus: hyvä ruoka, ihmisten arjen helpottaminen ja maailman tekeminen paremmaksi paikaksi elää. Toimimalla vahvasti yhdessä läpi talon pystymme jatkuvasti ylittämään asiakkaidemme odotukset kivijalassa, B2B-kumppanina ja verkossa.