(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijä, K Auto Oy Vantaa
K Auto Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.1.2020

Oletko aidosti innostunut autoalasta ja asiakaspalvelusta? Tuletko toimeen erilaisten ihmisten kanssa? Halutko kesätyön, joka opettaa sinulle tärkeitä taitoja? Meillä työskennellään reippaassa tahdissa, mutta rennossa ja hauskassa porukassa. Pystymme tarjoamaan kesätyöntekijöille monipuolisia työtehtäviä, jotka tekevät työpäivistä vaihtelevia ja kiinnostavia


Haluamme innostuneen kesätyöntekijän huolehtimaan osaltaan siitä, että K Auto Lehdistöautotoiminnot ylittää tänä kesänä asiakkaidemme odotukset. Kokemus tai koulutus alasta on plussaa, mutta ei pakollista, sillä koulutamme sinut tehtäviisi.


Odotamme sinulta:


- vähintään 18 vuoden ikää


- suomalaista C-ajokorttia 


- iloista palveluasennetta


- positiivista ja reipasta mieltä


- kiinnostusta alaan


- työtä pelkäämätöntä asennetta


- sujuvaa suomen kielitaitoa


Kesätyö meillä opettaa ammattitaitoa ja kehittää vastuunottokykyäsi. Pääset autokaupan etulinjaan kehittämään asiakaskokemusta ja osaltasi vaikuttamaan yksittäisten asiakkaiden päivään merkittävällä tavalla. Meillä ei kesä mene hukkaan.


Tarjoamme sinulle: 


- monipuolisen ja vastuullisen työn


- mahdollisuuden kehittyä alalla ja edetä sinua kiinnostaviin tehtäviin


- hauskat ja innostavat työkaverit


- mahdollisuuden kehittää työelämätaitojasi


Kesätyöntekijänä pääset osaksi isoa joukkoa, jossa voit luottavaisesti kehittää osaamistasi. Meillä kukaan ei jää yksin ja vastuullisena toimijana huolehdimme asiakkaistamme, yhteiskunnasta ja ympäristöstä.  


Tehdään hyvä kauppa – tule K-ryhmään. 


Tehtävä on määräaikainen kesätyö ajalla 1.6 – 28.8.2020 (kesto sovittavissa).  


Lisätietoja tehtävästä antaa Mauri Kuutsa, puh 040 506 99 26. Lähetä hakemuksesi 31.3.2020 mennessä oheisen linkin kautta. 


-------------------


K-ryhmässä voit rakentaa uran 45 000 eurooppalaisen kaupan huippuosaajan rinnalla. Toimimme päivittäistavarakaupassa, rakentamisen- ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa.


K Auto Oy toimii Volkswagen‐, Audi‐, SEAT‐ ja Porsche‐henkilöautojen sekä Volkswagen Hyötyautojen maahantuojana ja markkinoijana Suomessa sekä SEATin osalta myös Virossa ja Latviassa. K Auto Oy toimii myös MAN‐kuorma‐autojen ja MAN‐ ja Neoplan‐linja‐autojen maahantuojana Suomessa. Maahantuonnin lisäksi K‐Auto toimii merkittävänä autojen vähittäiskauppiaana ja tarjoaa jälkimarkkinointipalveluja omissa liikkeissään. Perinteisen liiketoimintansa ohella K‐Auto kehittää erilaisia autoalan palvelukonsepteja ja monikanavaisia palveluja. Tarjolla on esimerkiksi verkkokauppoja, mobiiliapplikaatioita ja huollon verkkovarausjärjestelmiä


www.k‐auto.fi