(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijä junatarjoiluun
Smile Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.3.2019

RAITEILLA JA ASEMILLA TAVATAAN!

Imatralta lähtevät junat etsivät kesätyöntekijää junatarjoiluun!


Nautitko maiseman muutoksesta?
Onnistutko erinomaisessa asiakaspalvelussa tilanteessa kuin tilanteessa?
Oletko valmis haastamaan itsesi ja taitosi tarjoilijana yli 200 km/h kulkevassa ravintolaympäristössä?

Junatarjoilijan työssä maisema, työympäristö ja asiakkaat vaihtuvat jatkuvasti. Vaihtelua työhön tuovat niin eri paikkakunnille kulkevat junayhteydet kuin myös junatyypit ja niiden mukana kulkevat erilaiset ravintolavaunut.

TYÖ SUOMEN VAUHDIKKAIMMASSA RAVINTOLASSA MAAN PÄÄLLÄ?
Työssä pääset tarjoamaan erinomaista asiakaspalvelua ja tekemään sen viimeisen silauksen asiakkaan kokemukseen junamatkasta. Pääsääntöisesti työskentelet itsenäisesti tai työparin kanssa vastaten junan ravintolatoiminnasta ravintolavaunussa tai kärrymyynnissä. Työt sisältävät myös kassatyöskentelyä, ruoka-annosten valmistamista sekä yleisen siisteyden ylläpitoa.

Kesätyö alkaa kesäkuun alussa ja jatkuu elokuun loppuun, sisältäen työtunteja noin 60h/3 vkoa. Työ on vuorotyötä ja saattaa sisältää yöpymisiä muilla paikkakunnilla. Työntekijät perehdytetään tehtävään Avecran puolesta heti töiden alkaessa. Työtä voi olla mahdollisuuksien mukaan tarjolla myös pidemmäksi aikaa.

Tarjoamme mielenkiintoiset ja vaihtuvat työtehtävät jatkuvasti liikkeellä olevassa ainutlaatuisessa työympäristössä sekä Avecran työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen.

MITÄ ETSIMME?
Odotamme hakijoilta aikaisempaa työkokemusta tarjoilijan työtehtävistä tai ravintola-alan koulutusta. Energinen ja vastuuntuntoinen ote työhön sekä hyvä paineensietokyky yhdistettynä asiakaspalvelutaitoihin vievät pitkälle. Vastuullisen ja vaihtelevan työympäristön vuoksi toivomme työntekijöiltämme joustavuutta sekä luotettavuutta.

Asiat, joita vaadimme ovat suomen- ja englanninkielen taito, hygienia- ja anniskelupassi sekä salmonellatodistus.


TAVATAANKO RAITEILLA JA ASEMILLA? HAE KESÄTÖIHIN JUNATARJOILIJAKSI!

Lisätietoa & kysymykset:

Susanna Jaatinen
Henkilöstökonsultti
Smile Henkilöstöpalvelut
susanna@smilepalvelut.fi
p. 046 9211 220