Kesätyöntekijä JukuPark/ SeikkailuGolf
Go On Kalajoki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 6.4.2021

Haluatko ikimuistoisen kesän kuvankauniissa Kalajoen maisemissa?

Etsimme asiakkaallemme JukuParkille KESÄTYÖNTEKIJÖITÄ useisiin eri tehtäviin Kalajoelle.

Työt alkavat touko-kesäkuussa ja kestävät elokuulle saakka.

Vesipuisto Jukupark sijaitsee aivan Kalajoen Hiekkasärkkien matkailualueen ytimessä. JukuPark on monipuolinen koko perheen vesipuisto. Alueella on lisäksi useita erilaisia huvipuistolaitteita ja -toimintoja sekä kioskeja ja terasseja. Viime vuonna avattiin uutena viihtyisä SeikkailuGolfalue, jossa voi käydä pelaamassa minigolfia. SeikkailuGolfin yhteydestä löytyy terassiravintola Kompassi.

Tehtäviä on useita erilaisia ja jokaiselle löytyy varmasti mieluinen tehtävä. Odotamme sinulta ahkeraa, oma-aloitteista, joustavaa ja yhteistyökykyistä asennetta. Tärkeää on myös iloinen ja asiakaspalveluhenkinen luonne etkä vaikeimmissakaan tilanteissa unohda hymyä kasvoiltasi. Eduksi katsotaan eri maiden kielitaito, tärkeimpänä englanti.

SeikkaluGolf -ravintolaan etsimme kahta kokkia sekä useampaa tarjoilijaa. Nämä työt vaatii vähintään 18 vuoden ikää.  Kokin tehtäviin kuuluu asiakaspalvelu ja ruoan valmistus. Tarjoilijoiden tehtäviin kuuluu asiakaspalvelu, alkoholi- ja jäätelömyynti, kassa ja tilitys. Molemmissa tehtävissä työntekijöiden vastuulle kuuluu myös työpisteen ja ympäristön siisteydestä huolehtiminen.  Eduksi katsotaan, jos sinulla on hygienia- ja anniskelupassi.

JukuPark alueelle etsimme uinninvalvojia, grilli-, kioski-, lipunmyynnintyöntekijöitä sekä info-/ ensiapupisteelle tekijöitä. Tehtävästä riippuen työntekijän ikä täytyy olla vähintään 17 vuotta. Siistijä, Jukumaskotti sekä aputyöntekijät voivat olla 16 vuotiaasta ylöspäin.

Ilmoita hakemuksessasi, jos sinulla on ensiapu- tai uinninvalvojakurssi suoritettu. Eduksi katsotaan myös hygienia- ja anniskelupassi.

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi ja kerro mitä tehtävää haet ensisijaisesti. 

Lisätietoja antaa Irene Salmela 040 038 5058 tai irene.salmela@go-on.fi

 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1441404
  • Tehtäväalue: Matkailu- ja ravintola-ala
  • Työsuhde: Kesätyö
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 30.5.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Kalajoki