(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijä, IV-asentaja, Oulu
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.2.2020
Caverion etsii oma-aloitteista ja motivoitunutta kesätyöntekijää IV-asennustöiden pariin. Tässä työssä jokainen päivä on erilainen, sillä pääset työstämään useita eri asennusprojekteja päivän aikana ja kohtaamaan samalla asiakkaita työssäsi. Liikkuvan ja vaihtelevan työn myötä pääset kerryttämään arvokasta työkokemusta kansainvälisessä kiinteistötekniikan yrityksessä. Mikäli sinulla on jonkin verran kokemusta asennustyöstä ja sinulla on asiakaslähtöinen ja oppimishaluinen asenne työntekoon, lue lisää ja hae!
KUVAUS
IV-asentajana pääset työskentelemään erilaisten asennusprojektien parissa. Projektit sijoittuvat erilaisiin kohteisiin ja voivat olla esimerkiksi kiinteistöjä, liiketiloja, kouluja ja halleja. Tehtävänkuva on hyvin itsenäistä, mutta usein teet työtä yhdessä kollegan kanssa. Asennustyö sisältää paljon asiakaskohtaamista, joten edellytämme sinulta hyviä vuorovaikutustaitoja ja asiakkaan huomioivaa asennetta työssä.

Tarjoamme


* Mahdollisuuden saada tärkeää oman alan työkokemusta ja kehittää osaamistasi kokeneen tiimin tukemana
* Kattavan perehdytyksen sekä kiinnostavat ja monipuoliset työtehtävät


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä.
TYÖNKUVA

* IV-asennus eri projekteissa
* Liikkuminen eri asennuskohteiden välillä

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Jonkin verran opintoja tehtävälle soveltuvalta koulutusalalta
* Hieman aikaisempaa kokemusta asennustöistä (esim. kesätyöt, harjoittelut)
* Sujuva suomen kielen taito
* Työturvallisuuskortti


Etsimämme henkilö on:


* Oma-aloitteinen
* Yhteistyökykyinen ja palveluhenkinen
* Järjestelmällinen


Muuta tietoa


* Aloitus: Sopimuksen mukaan
* Kesto: Elokuun loppuun asti
* Sijainti: Oulu
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Caverionin puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Caverion tuottaa kiinteistöjen, teollisuuden prosessien ja infrastruktuurin älykkäitä teknisiä ratkaisuja ja palveluita. Ainutlaatuinen palvelutarjonta kattaa koko elinkaaren: suunnittelun, rakentamisen ja ylläpidon. Caverionin visiona on olla asiakkaiden, työntekijöiden, kumppaneiden ja sijoittajien ykkösvalinta digitalisoituvissa ympäristöissä.