(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijä IT-projektiin Outotecille
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.5.2019
Outotec etsii reipasta ja asiakaspalveluhenkistä IT-osaajaa projektiinsa kesän ajaksi. Etsimämme henkilö nauttii asiakasrajapinnassa työskentelystä ja hänellä on aitoa auttamisen halua sekä kykyä selvittää ongelmia sujuvasti myös englanniksi. Loistava mahdollisuus IT-alan opiskelijalle, tässä tehtävässä hyvä perusosaaminen tietotekniikasta riittää! Aloitus tehtävässä on heti oikean henkilön löydyttyä, eli haetahan paikkaa jo tänään.
KUVAUS
Tarjoamme


* Loistavan kesätyön esimerkiksi IT-alan opiskelijalle
* Mahdollisuuden kehittyä osaajana kansainvälisessä yrityksessä
* Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä.

TYÖNKUVA
Tehtävänäsi on työskennellä osana IT-projektia, jossa asennetaan ja tuetaan kansainvälisen projektiorganisaation henkilöstöä ICT-asioissa. Tehtävässä tulee hallita esimerkiksi Windowsin ohjelmat, sovellusasennukset ja laitteiden kytkentä.

Tehtäviisi kuuluu:
* Käyttäjien ICT-ongelmien selvittely
* Käyttöönotossa opastaminen
* Laiteasennukset ja konfiguroinnit
ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Etsimällämme henkilöllä on:


* Tietoteknistä osaamista
* Työtä pelkäämätön asenne
* Kyky työskennellä itsenäisesti sekä omaksua uusia asioita nopeasti
* Hyvä paineensietokyky
* Kyky kommunikoida sujuvasti englannin kielellä
* Eduksi katsomme tietotekniset opinnot (esim. datanomi, IT-tradenomi..)


Muuta tietoa


* Aloitus: Heti
* Kesto: Heinäkuun loppuun (jatko mahdollinen elokuulle), työtunteja 40h/vk
* Sijainti: Matinkylä, Espoo
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Outotec Oyj on suomalainen teknologia-alan pörssiyhtiö, joka on maailman johtavana mineraalien- ja metallienjalostusteknologian toimittajana kehittänyt vuosikymmenien aikana lukuisia uraauurtavia teknologioita. Yritys tarjoaa myös innovatiivisia ratkaisuja teollisuusvesien käsittelyyn, vaihtoehtoisten energialähteiden hyödyntämiseen ja kemianteollisuuteen.