(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijä, IT, ohjelmistokehitys ja ylläpito
Finnvera Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.2.2020

Finnvera Oyj on valtion omistama erityisrahoitusyhtiö ja Suomen virallinen vientitakuulaitos. Tavoitteenamme on, että asiakkaamme luovat ja saavuttavat rahoituksemme avulla jotain, joka ei olisi ollut muuten mahdollista. Visiomme on: Asiakkaidemme menestys vahvistaa Suomen taloutta.
 

Haemme kesäksi vahvistusta ohjelmistokehitys- ja ylläpitotehtäviin.
 

Toimipaikkasi voi valintasi mukaan olla Helsingissä tai Kuopiossa.

Finnveran IT:ssä työskentelee noin 25 henkilöä erilaisissa rahoitusjärjestelmien kehitys- ja ylläpitotehtävissä Helsingissä ja Kuopiossa. Teemme kehitystyötä yhdessä liiketoiminnan ja valittujen yhteistyökumppaneiden kanssa.  Sinun avaintehtäviäsi IT-joukkueessamme ovat ohjelmistoprojektien pienkehitys, ylläpito ja testaus, sekä erilainen ongelmien selvittely. Tehtävä ei sisällä varsinaista ohjelmointia. Lisäksi osallistut tarpeen mukaan it-tukitoimintoihin. 

Työsuhde kestää 3-4 kuukautta alkaen toukokuussa tai sopimuksen mukaan.

Odotamme, että 

- olet suuntautunut AMK- tai korkeakouluopinnoissasi ohjelmistotuotantoon ja olet edennyt syventäviin opintoihin
- sinulla on valmiudet itsenäiseen työskentelyyn ja ongelmaratkaisuun
- olet kiinnostunut kehittymään ohjelmistojen kehittämiseen, ylläpitoon ja testaukseen.

Tarjoamme sinulle opintojasi tukevan, monipuolisen tehtäväkentän vastuullisessa, yhteiskunnallisesti merkittävässä rahoitusalan yrityksessä. Saat hyvän perehdytyksen työtehtäviisi, mahdollisuuden työssä oppimiseen ja työkaverien tuen.  Meillä on kannustava työyhteisö, jossa on korkea henkilöstötyytyväisuus ja reipas yhdessä tekemisen meininki. Kesätyöpalkkasi perustuu tehtävän vaativuuteen ja suorittamiisi opintoihin.

Videolla IT-arkkitehtimme Esa kertoo työstään ja Finnveran IT:sta.

Odotamme hakemustasi verkkosivuiltamme viimeistään 17.2.2020.

 Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastamme finanssialalle tyypillisesti luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetämme Suojelupoliisin perusmuotoisen turvallisuusselvityksen.

Tutustumme hakemuksiin viipymättä hakuajan päätyttyä. Olemme yhteydessä haastatteluun valitsemiimme hakijoihin viimeistään maaliskuun alussa ja ilmoitamme kaikille sähköpostiosoitteensa ilmoittaneille hakijoille rekrytoinnin päättymisestä maaliskuun aikana.