Kesätyöntekijä, infraomaisuuden hallinta
Destia Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 1.12.2021

Haluatko liittyä joukkoomme suunnittelemaan huomisen infraa?

Haemme kesätyöntekijää Destian Infraomaisuuden hallinta -yksikköön kesäksi 2022.

Mitä tarjoamme

Destia kasvattaa itsestään strategian mukaisesti vahvempaa kaupunkikehittäjää muuttuvassa ja entistä vaativammassa toimintaympäristössä. Kasvumatkaamme tarvitsemme oppimiskykyisiä harjoittelijoita mukaan joukkoomme, ketkä pääsevät kasvamaan alan ammattilaisiksi.

Kesätyöntekijänä infraomaisuuden hallinnan tiimissä tehtäväsi on ensisijaisesti palvelutasomittaus- (PTM) ja päällystevauriokartoitustietojen (PVK) käsittely toimistolla. Tietoja kerrätään Suomesta sekä Ruotsista ja käsitellään toimistolla omilla järjestelmillä. Destiassa saat itsenäisen ja monipuolisen kesätyön infra-alan näköalapaikalla, missä pääset hyödyntämään alan kehittyneimpiä työmenetelmiä. Tehtävässä pääset tutustumaan erityyppisiin tiestömittauksiin ja niiden tietojen käsittelyyn. Saat myös tilaisuuden työskennellä ystävällisessä ja kansainvälisessä ympäristössä, mihin on mahdollista palata myös seuraavina vuosina.

Työ alkaa mieluiten huhtikuun alussa ja kestää syyskuun alkuun tai sopimuksen mukaan. Työtä tehdään arkisin ja kesto on 7h 21min/päivä. Toimipisteesi sijaitsee Vantaalla.

Odotamme sinulta

Rakennamme Destian menestyksen yrityskulttuurin ja ihmisten varaan ja siksi odotamme, että olet halukas sitoutumaan yhteisiin arvoihimmerehdisti, yhdessä, uudistuen ja menestyen

Odotamme, että sinulta löytyy perus tietokoneen käyttötaidot sekä hyvä englannin kielen taito. Teknisestä koulutuksesta on etua, mutta se ei ole välttämätöntä, koska koulutamme itse omien järjestelmien käytön sekä tietojen käsittelyn periaatteet. Vaikka työssä sinun ei tarvitse olla yksin, odotamme sinulta kuitenkin itsenäistä ja proaktiivista työotetta.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä ja Destialla työskentelystä antaa mielellään palvelupäällikkö Eleftheria Bountouri, 040 675 2317 (arkisin klo 10:00-12:00, ei 20.12.2021-7.1.2022 välisenä aikana) tai eleftheria.bountouri@destia.fi.

Hakeminen on helppoa

Hae tehtävää klikkaamalla työpaikkailmoituksen lopussa Hae tähän työpaikkaan. Hakeminen on tehty helpoksi; CV, nimi ja sähköposti riittää - toki mielellämme kuulisimme myös hakemustekstin muodossa, miksi tämä työ olisi sinulle mieluinen seuraava askel urallasi. Teemme valintoja sitä mukaa kun sopivia henkilöitä löytyy, joten älä jää miettimään liian pitkäksi aikaa!


Henkilöstöedut

Työn vastapainoksi, työssä viihtymiseksi ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin tukemiseksi Destia tarjoaa työntekijöilleen mm. seuraavia etuja:

  • lounasetu
  • hammaslääkäri-, hieronta-, liikunta- ja kulttuurietu
  • työterveyshuollon laaja palvelutarjonta
  • lomaosaketarjonta
  • sairastuneen lapsen hoitopalvelut
Sijainti: Vantaa

 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot