(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijä infrakentamiseen, kokoaikainen, Raahe
Studentwork

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.5.2020

Etsitkö vielä kesätöitä Raahen seudulta? Voisiko infra-ala ja monipuoliset maarakennusprojektit kiinnostaa sinua? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme infrarakentamisen kesätyöntekijä! 
 
Etsimme sinua 
 
Me Studentworkilla etsimme asiakkaallemme infrarakentamisen kesätyöntekijää määräaikaiseen työsuhteeseen Raaheen. Tehtävä on kokoaikainen ja tulet työllistymään Studentworkin kautta asiakkaalle. 
    
Infrarakentamiseen ja mittauspalveluihin kesätyöntekijänä toimit ammattimiesten ohjauksessa. Tehtävässä sinulla on mahdollisuus päästä mukaan monipuolisiin maanrakennusalan avustaviin tehtäviin, esim. avustavat mittaus- ja putkityöt. Työkohteet monipuolisia sijoittuen pääosin Raahen alueelle, muun muassa katutyömaat, maanrakennustyömaat ja talonrakennustyömaat. Työ tarjoaa sinulle upean mahdollisuuden kerryttää alan kokemusta! Työssä on myös erinomaiset jatkomahdollisuudet pitkälle syksyyn, mikäli se on sinulla toiveena.
 
Asiakasyritys on suomalainen infrarakentamisen toimialan yritys, joka haluaa hakuprosessin keskittämisen vuoksi pysyä anonyymina. Asiakasyrityksen nimi paljastetaan hakijoille haastatteluvaiheessa. 
 
Pääasialliset tehtävät 
  • Avustavat infrarakentamisen työtehtävät kuten mittaus- ja putkityöt yhteistyössä muun tiimin kanssa
Odotamme sinulta 
  • Soveltuvia teknisen alan opintoja
  • Oma-aloitteista ja hyvää työskentelyasennetta
  • Voimassa olevia Työturvallisuus- ja Tieturva 1-kortteja
  • Hyvää kuntotasoa fyysiseen työhön

Tarjoamme sinulle  
  • Kokoaikaisen kesätyön Raahesta
  • Mahdollisuuden kartuttaa infra-alan työkokemusta
  • Tilaisuuden kehittää taitojasi ja samalla luoda kontakteja alalla
  • Perehdytyksen tehtäviin ja tiimin tuen  
  • Hyvän mahdollisuuden jatkaa tehtävissä projektien mukaan myös kesän jälkeen

Hae tehtävään heti! 

Mikäli tunnistit itsesi yllämainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme heti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 9.6.2020, mutta nopeus on valttia! Aloitus tehtävässä on sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Huomioithan, ettemme voi vastaanottaa hakemuksia mailitse ja hoidamme asiakaskasyrityksen puolesta kaikki työpaikkaan liittyvät tiedustelut. Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Manager Anna-Leena Kontio (040 940 2481 arkisin klo 9-13, sähköpostitse anna-leena.kontio@studentwork.com). 
 
Lisätietoja Studentworkista 
Studentwork on pohjoismainen rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys, joka on erikoistunut opiskelijoihin, vastavalmistuneisiin ja noin viiden vuoden työkokemuksella varustettuihin nuoriin osaajiin. Tärkein tehtävämme on löytää oikeaa osaamista oikeille paikoille – oikeaan aikaan! 
 
Toteutamme tehtäväämme auttamalla yrityksiä ja nuoria osaajia löytämään toisensa, ja uskomme siihen, että nuoret osaajat rakentavat parempaa työelämää. Tarjoamme runsaasti mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ja vaihtelevia työympäristöjä tulevaisuuden asiantuntijoille useilta eri aloilta. Työllistämme vuosittain tuhansia nuoria osaajia, ja tarjoamistamme paikoista jopa 80% on kokoaikaisia työtehtäviä. Luomalla oman uratilisi kotisivuillamme liityt osaksi verkostoamme, josta löydämme sinut nopeasti soveltuvan uramahdollisuuden tullen.