(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijä: Information Security Analyst
Telia Cygate Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.1.2019

Vahva arvopohja ja kyky saada tuloksia aikaan. Mahdollisuus toteuttaa itseään monipuolisesti sekä kehittyä ja edetä kansainvälisessä konsernissa. Vapaa ja vastuullinen työilmapiiri, jossa työskentelet alasi kovimpien asiantuntijoiden kanssa toimialoja murtavien teknologisten innovaatioiden parissa. Tätä on Telia Cygate Oy: Home of Experts.

Telia Cygate Oy on arvostettu IT-ratkaisujen tarjoaja ja merkittävä osa Teliaa. Osaamisemme on vahvistunut entisestään, kun joukkoomme on liittynyt identiteetin ja käyttövaltuushallinnan edelläkävijä Propentus Oy sekä pilvi- ja kyberturvaosaaja Cloud Solutions CS Oy.

Seuraava mahdollisuutesi

Etsimme kahta kesätyöntekijää Telia Advanced Security Operations Center (SOC) yksikköömme. Telia Cygate Oy:n kehittämä Telia Advanced SOC -palvelukokonaisuus on osa kansainvälistä Telia SOC -perhettä. Tehtävänämme on keskittyä syvällisesti tietoturvauhkien ehkäisemiseen, tietoturvapalveluiden kehittämiseen sekä tietoturvapoikkeamien hallintaan tiiviissä yhteistyössä asiakkaidemme kanssa. Taustatukena meillä on globaalit Telia Companyn resurssit ja aktiiviset TeliaCERT- ja Cyber Intelligence -tiimit. Olemme kumppani, joukkuepelaaja ja kriittinen osa asiakkaamme työkalupakkia taistelussa kyberrikollisuutta ja liiketoiminnan jatkuvuutta haittaavia uhkia vastaan.

Työmuoto on vuorotyötä ja vuorot tehdään pääsääntöisesti 12 tunnin päivä- ja yövuoroissa vuorolistan mukaisesti Telia Cygate Oy:n Helsingin toimipisteessä. Tämä tarkoittaa pitempiä päiviä, mutta myös pidempiä vapaita.

Mitä voit odottaa

Teknisenä SOC Analyst -asiantuntijana vastaat tietoturvatapahtumien analysoimisesta, dokumentoimisesta, niihin reagoimisesta ja korjaavien toimenpiteiden suunnittelusta ja/tai toteuttamisesta. Luonteeltaan työ on asiakaslähtöistä tiimityötä, jossa pyritään hyödyntämään erilaisia tietoturvan osaamisalueita niin reaktiivisissa kuin proaktiivisissa toimissa. Työhön liittyy myös jatkuva tietoturvateknologioiden sekä näiden hälytyssääntöjen ylläpitäminen ja kehittäminen.

Odotamme sinulta:

  • Kyberturvallisuusalan opintoja (esim. AMK-insinööri) tai muita IT-alan opintoja sekä vahva harrastuneisuus kyberturvallisuuteen liittyen
  • Vahvaa teknistä osaamista ja kiinnostusta yleisistä tietoturvanhallinta- ja valvontatehtävistä
  • Analyyttistä asennetta, loogista ajattelukykyä ja ongelmanratkaisutaitoja
  • Oma-aloitteisuutta ja kykyä hahmottaa kokonaisuuksia
  • Hyviä dokumentointi-, raportointi- ja kommunikointitaitoja (suomi/englanti)
  • Äärimmäistä innostuneisuutta teknistä tietoturvallisuutta ja tietoturva-alaa kohtaan!

Eduksi katsomme:

  • Kyberturvallisuuteen tai tietoliikenteeseen liittyvät sertifioinnit
  • Osaamista erilaisista käyttöjärjestelmistä ja niihin liittyvistä hyväksikäyttömenetelmistä (Unix / Linux / Windows)
  • Kyberturvallisuuteen liittyvä harrastuneisuus (CTF jne)
  • Aiempi kokemus kyberturvallisuuteen liittyvistä työtehtävistä

Tehtävään valittavalle voidaan tehdä perusmuotoinen turvallisuusselvitys luotettavuuden varmistamiseksi turvallisuusselvityslain (726/2014) mukaisesti. Vaihtoehtoisesti tehtävään valittu voi esittää voimassaolevan henkilöturvallisuusselvitystodistuksen.

Innostuitko ja haluat osaksi matkaamme? Lähetä meille itsesi näköinen työhakemus osoitteessa www.telia.fi/career mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 28.2.2019. Huomioithan, että käynnistämme haastattelut jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä, tiimistä tai meillä työskentelystä antaa Martti Kitunen puhelimitse 040 825 3726  tai, sähköpostitse etunimi.sukunimi@teliacygate.fi.