Kesätyöntekijä Inariin siivoustehtäviin
ISS Palvelut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 29.3.2021

Hei sinä asiakaslähtöinen ja hyvän asenteen omaava tekijä, haluatko kerryttää työkokemustasi ja ansaita ylimääräistä kesän rientoihin tai syksylle säästöön?  


Haemme SIIVOOJAA kesätyöntekijäksi INARIIN. Tule meille viettämään kesäsi duunISSa, pääset mukaan mahtavaan joukkoomme luomaan tiloja, joissa on hyvä olla! 


Kesätyöntekijänä olet meille tärkeä tiimin jäsen ja saat hyvän perehdytyksen tehtävääsi. Meillä  ISS Palveluilla pääset oppimaan välittävässä ja kannustavassa työympäristössä, meillä voit olla oma itsesi. Lisäksi tarjoamme modernit ja turvalliset työvälineet, joihin pääset halutessasi hieman tutustumaan oheisesta artikkelistamme: https://toissa.iss.fi/artikkelit/puhdas-elamys.  


Tässä tehtävässä huolehdit tilojen puhtaanapidosta asiakaskohteissamme Inarin kunnan alueella. Työvuorot sijoittuvat arkipäiville klo 6 - 20 välille, työvuorolistan mukaisesti joko aamu- tai iltavuoroon. Työaika on viikossa 30 – 37,5 tuntia ja työpäivän pituus on 6 – 7,5 tuntia. Työ on määräaikainen kesäloman sijaisuus, joka sijoittuu aikavälille 1.6. – 31.8.2021.


Tehtävään valitulle tehdään suppea turvallisuusselvitys luotettavuuden varmistamiseksi turvallisuusselvityslain (726/2014) mukaisesti joka on hyväksyttynä edellytys työsuhteelle.


Viihdyt tehtävässä, jos sinulla on tunnollinen ja oma-aloitteinen työote sekä positiivinen asenne työntekoon. Tärkeintä on ennen kaikkea asenteesi ja asiakaslähtöisyysAsenne meillä tarkoittaa halua oppia, aktiivisuutta sekä rohkeutta kysyä neuvoa, asiakaslähtöisyys taas halua vastata asiakkaidemme tarpeisiin laadukasta palvelua tuottaen. Tässä tehtävässä kohteet ovat laajalla alueella joten tehtävän hoitaminen vaatii B-ajokortin, oman auton käyttömahdollisuuden katsomme eduksesi.


Lähetä meille hakemuksesi tulemaan mahdollisimman pian tai viimeistään 15.4.2021 mennessä oheisen linkin kautta tai osoitteessa: https://tyopaikat.iss.fi/.   


Kesätyö ISS Palveluilla voi olla tulevaisuutesi kannalta merkittävässä roolissa, olet sitten työuraasi vasta aloitteleva tai hieman kokeneempikin tekijä. Käy ihmeessä tutustumassa meillä uransa aloittaneiden mietteisiin siitä, minkälaista oppia ja mahdollisuuksia kesätyö ISS Palveluilla on heidän uralleen tarjonnut: https://toissa.iss.fi/artikkelit/ensimmainen-tyopaikka-on-usein-uran-tarkein.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot