(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijä Ilmarinen sijoituksiin kesäksi 2019!
Manpower

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.3.2019
llmarisen tehtävänä on varmistaa, että asiakkaamme saavat työstään ansaitsemansa eläkkeen. Usean sadan asiantuntijan voimin edistämme parempaa työelämää ja näin autamme asiakkaitamme menestymään. Kaikkiaan vastaamme 1,1 miljoonan ihmisen eläketurvasta. Lähes kolmannes suomalaisista yrityksistä on asiakkaitamme ja eläkevastuiden katteena oleva sijoitusomaisuutemme on 46 miljardia euroa. Henkilöstömme on syystä työstään ylpeä ja arvostaa kannustavaa johtamista. Meillä on hyvä syke ja vahva etunoja!

 

Kesätyöntekijä Ilmarinen sijoituksiin kesäksi 2019!

Haemme Ilmarinen suoriin osakesijoituksiin kesätyöntekijää salkunhoitoa avustaviin tehtäviin kesänajaksi sopimuksen mukaan kesä-elokuu. Ilmarisen suorien osakesijoitusten salkku on kooltaan noin EUR 9 mrd. Yksikössä hoidetaan Ilmarisen suoria osakesijoituksia Suomessa ja kansainvälisiä toimialasalkkuja. Kesätyöntekijän tehtäviin kuuluu mm. markkinoiden ja sijoitusstrategioiden analyysi, portfolioanalyysi, yritysanalyysi ja -arvonmääritys.

Toivomme, että olet opintojesi loppuvaiheessa tai vastavalmistunut ja pääaineesi on kansantaloustiede, rahoitus tai tilastotiede. Koulutustaustaa arvioidessa makro- ja rahoitusteorian laaja-alainen tunteminen ja ymmärtäminen ovat eduksi. Aiempi työkokemus analyyttisistä työtehtävistä on etu. Luonteeltasi olet analyyttinen ja aktiivinen ja sinua motivoi itsensä kehittäminen, haastaminen ja uuden oppiminen.

Mitä sinä toivoisit meiltä? Ainakin me tarjoamme sinulle monipuolisen ja takuulla mielenkiintoisen kesätyöpaikan. Osana Ilmarisen suorien osakesijoitusten tiimiä sinulla on mahdollisuus oppia yritysanalyysiä ja globaalin osakesalkun hoitamista instituutiosijoittajan roolissa. Oppimisen tueksi lupaamme sinulle kattavan perehdytyksen tehtävään sekä osaavat ja mahdottoman mukavat kollegat! Toimistomme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Helsingin Ruoholahdessa.

Lisätietoja tehtävästä saat Annika Ekmanilta tiistaina 12.3. klo 14-16 ja keskiviikkona 13.3. klo 14-16 numerosta +358 10 284 3814.

Hae tehtävää mahdollisimman pian rekisteröidyllä CV:lläsi painamalla "Hae"-painiketta. Toivottavasti kuulemme sinusta sinusta mahdollisimman pian, sillä kesätyöntekijät tulemme valitsemaan pian jo tulevien viikkojen aikana. Odotamme etenkin kuulevamme motivaatiostasi tulevaa työtä kohtaan sekä tutustumaan paremmin sinuun mahdollisena työntekijänä! Luettuamme hakemuksesi toivomme tietävämme suoraan, että minkä vuoksi juuri SINÄ olet ensi kesän tähtitekijä Ilmarisen tiimissä.

Haastattelut aloitetaan mahdollisimman pian, jo hakuajan puitteissa. Lisätietoja tehtävästä ja prosessista antaa Recruitment Consultant Suvi Väänänen (suvi.vaananen@manpowergroup.fi). Manpower toimii prosessissa Ilmarisen yhteistyökumppanina ja lopullinen työsuhde solmitaan valitun henkilön ja Ilmarisen kesken.

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä. Vuosittain rekrytoimme yli kolme miljoonaa ihmistä vakinaisiin ja määräaikaisiin tehtäviin ja tarjoamme kattavia henkilöstöalan palveluja. Manpowerilla on yli 3500 toimistoa 80 maassa. Suomessa palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Olemme asiantuntijasi muuttuvassa työmaailmassa. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.