Kesätyöntekijä Hyvinkää monipalvelutyöntekijä
ISS Palvelut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 12.4.2021

Hei sinä asiakaslähtöinen ja hyvän asenteen omaava tekijä, haluatko kerryttää työkokemustasi ja ansaita ylimääräistä kesän rientoihin tai syksylle säästöön?


Haemme MONIPALVELUTYÖNTEKIJÄÄ kesätyöntekijäksi HYVINKÄÄLLE siivouksen ja postituksen tehtäviin. Tule meille viettämään kesäsi duunISSa, pääset mukaan mahtavaan joukkoomme luomaan tiloja, joissa on hyvä olla! 


Kesätyöntekijänä olet meille tärkeä tiimin jäsen ja saat hyvän perehdytyksen tehtävääsi, joten aikaisempi työkokemus ei ole välttämätöntä. Meillä ISS Palveluilla pääset oppimaan välittävässä ja kannustavassa työympäristössä, meillä voit olla oma itsesi. Lisäksi tarjoamme modernit ja turvalliset työvälineet, joihin pääset halutessasi hieman tutustumaan oheisesta artikkelistamme: https://toissa.iss.fi/artikkelit/puhdas-elamys.


Tehtävä on kestoltaan kaksi kuukautta alkaen 28.6.21. Työtehtävinäsi on ensimmäisen kuukauden ajan asiakaskohteen ylläpitosiivouksen hoitaminen, minkä jälkeen toinen kuukausi painottuu asiakkaan sisäisen postin jakoon. Siivoustehtävän tunnit ovat osa-aikaiset ja työaikasi on 5 h päivässä klo 6:00–11:00 välillä. Postituksen tehtävät vastaavat kokoaikaisen työntekijän tunteja eli 7,5 h päivässä ja työaikasi on klo 8:00–16:00 välillä. Työtä tehdään arkipäivisin ja tehtäväkohtainen palkkaus määräytyy kiinteistöpalvelualan työehtosopimuksen mukaan. Yleisimmät palkkaluokat puhtauspalvelualan tehtävissä ovat PL2 (11,02e/h) ja PL3 (11,57e/h) mukaiset.


Työtehtävät edellyttävät hyvää fyysistä peruskuntoa sekä oikeaa asennetta ja asiakaslähtöisyyttä. Kielitaitovaatimuksina ovat hyvä suomen ja englannin kielen taito sekä kohtalainen ruotsin kielen taito asiakaspalvelutilanteita hoitaaksesi. ATK-taidoista Internetin ja Outlook-sähköpostin osalta odotamme hyvää osaamista sekä Word-tekstinkäsittelyohjelmasta tyydyttävää osaamista. Aiempi kokemus siivouksesta tai postituksesta sekä A- tai B-luokan ajokortti voidaan katsoa eduksesi, joten mainitsethan näistä asioista hakemuksessasi.


Lähetä meille hakemuksesi tulemaan mahdollisimman pian tai viimeistään 9.5.2021 mennessä oheisen linkin kautta tai osoitteessa: https://tyopaikat.iss.fi/


Kesätyö ISS Palveluilla voi olla tulevaisuutesi kannalta merkittävässä roolissa, olet sitten työuraasi vasta aloitteleva tai hieman kokeneempikin tekijä. Käy ihmeessä tutustumassa meillä uransa aloittaneiden mietteisiin siitä, minkälaista oppia ja mahdollisuuksia kesätyö ISS Palveluilla on heidän uralleen tarjonnut: https://toissa.iss.fi/artikkelit/ensimmainen-tyopaikka-on-usein-uran-tarkein.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot