(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijä, HW Design
Murata Electronics Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.1.2020

Oletko elektroniikasta tai ohjelmoinnista innostunut opiskelija? Etsitkö monimuotoista työympäristöä, jossa kesätyöt räätälöidään tekijänsä mukaan? Tule Muratalle kesäksi 2020 piirisuunnittelutehtäviin hankkimaan työkokemusta ympäristössä, jollaista ei - kuten asiantuntijamme vaatimattomasti toteavat - Suomessa muualta löydy!

Etsimme nyt kesäharjoittelijaa piirilevysuunnitteluun tuotekehitysyksikköömme Vantaalle kesäksi 2020. Tässä tehtävässä tulet osaksi elektroniikkasuunnittelutiimiä, jonka vastuulla on tukea tuotekehitysprojektien komponenttitestaustarpeita. Harjoittelijanamme tehtävänäsi on tukea toiminnallasi projektiemme etenemistä ja tiimin toimintaa. Kesääsi voi kuulua taustastasi ja osaamisestasi riippuen esimerkiksi piirilevy tilausten tekeminen, erilaiset juotostehtävät sekä mahdollisesti testikorttien suunnittelua Mentor graphicsin pads-ohjelmistolla olemassa oleviin testijärjestelmiin. Tulet osaksi 15 hengen tiimiämme, johon kuuluu erilaisia raudan sekä ohjelmistoalan rautaisia ammattilaisia.

Kesätyö elektroniikkasuunnittelutiimissämme antaa sinulle erinomaiset mahdollisuudet kehittää asiantuntijuuttasi ja oppia lisää esimerkiksi piirilevysuunnitteluprosessista sekä testaus- ja tuotekehitystoiminnasta. Pääset myös syventymään mikromekaanisten anturien teknologiaan ja korkeiden laatuvaatimusten tuotteiden kehitykseen. Työssäsi olet luomassa merkityksellisiä ratkaisuja, jotka parantavat esimerkiksi ajoturvallisuutta ja elämänlaatua tuotteidemme käyttökohteissa. Olemme globaali markkinajohtaja alueellamme ja kehitämme ja valmistamme tuotteemme Suomessa, joten pääset näkemään millaista on kansainvälisen, jatkuvasti kasvavan ja kehittyvän yrityksen elektroniikkasuunnittelu ja millaisia tehtäviä voimme esimerkiksi tulevaisuudessa sinulle tarjota.

Odotamme tehtävään hakevalta:

  • Opiskelet teknistä alaa (esim. DI tai AMK-insinööri) painottuen mielellään elektroniikkaan tai ohjelmointiin.
  • Kokemusta ja/tai harrastuneisuutta elektroniikasta
  • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Kesätyömme sopii sinulle, mikäli olet innostunut elektroniikasta ja siihen liittyvistä suunnittelu- ja kehitystehtävistä. Meillä tarvitaan myös hyvää ongelmanratkaisukykyä ja kokonaisuuksien hallintaa ripauksella innovatiivisuutta. Viihdyt tiimimme kanssa, jos olet oppimishaluinen ja itsenäinen, mutta halukas työskentelemään myös ryhmässä ajoittain nopeatempoisessa ympäristössämme.

Kuulostaako tämä sinun kesätyöltäsi? Jätä meille hakemus!
Pääset mukaan hakuun jättämällä meille CV:n sekä lyhyen saatekirjeen, jossa kerrot miksi kiinnostuit tästä tehtävästä, viimeistään 28.02.2020. Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan touko-kesäkuussa.

Jäitkö vielä miettimään jotakin?

Lisätietoja tehtävästä antaa esimies Jani Taiminen sähköpostitse (jani.taiminen@murata.com. Lue myös lisää Muratasta osoitteessa www.muratafinland.com.