(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijä, Huvivaltio PowerPark
Go On Seinäjoki

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.6.2019
Haluatko viettää kesän vauhdikkaimmat päivät kansainvälisessä miljöössä? Pystytkö tarjoamaan loman huippuhetkiä ja unohtumattomimpia elämyksiä kaikenikäisille asiakkaille? Jos, niin tule asiakkaallemme oppimaan asiakaspalvelua mitä hauskimmalla tavalla! Samalla solmit uusia ystävyyssuhteita ja autat PowerParkia olemaan Suomen paras vapaa-ajan keskus.

Etsimme vielä muutamia reippaita ja iloisia KESÄTYÖNTEKIJÖITÄ monipuolisiin työtehtäviin PowerParkin ravintoloihin.

Olet juuri etsimämme henkilö, mikäli olet palvelualtis ilopilleri, jolla säilyy aurinkoinen asenne tilanteessa kuin tilanteessa. Kesä PowerParkissa on vauhdikas, joten toivomme sinulta erityisesti joustavuutta sekä hyvää paineensietokykyä! Omaat jo jonkin verran kokemusta työelämästä tai kenties haluat aloittaa työurasi Suomen hauskimmasta paikasta, tarunhohtoisesta PowerParkista.

Sinulla tulee hygieniapassi ja salmonellatodistus suoritettuna ennen työsuhteen alkua. Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Kesän kiireisimpinä kuukausina työtunteja on tarjolla varmasti niin paljon kuin jaksat tehdä! Työaika mukailee huvipuiston aukioloaikoja ma-su pääasiassa klo 10.00 – 19.00 välillä. Autamme tarpeen mukaan myös asuntoasioissa.

Kiinnostuitko?
Haastattelut aloitamme toimistollamme jo hakuaikana, joten jätä hakemuksesi järjestelmäämme osoitteessa www.go-on.fi jo tänään! Käytössämme on myös videohaastattelumahdollisuus.

Lisätietoja tehtävistä antaa HR-asiantuntija Cici Mäki-Hakola, puh. 040 180 3786, cici.maki-hakola@go-on.fi.

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus.
Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon (HPL). Lisätietoja meistä löydät osoitteesta www.go-on.fi.