Kesätyöntekijä, Huvivaltio PowerPark
Go On Vaasa

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.2.2019
Haluatko viettää kesän vauhdikkaimmat päivät kansainvälisessä miljöössä? Pystytkö tarjoamaan loman huippuhetkiä ja unohtumattomimpia elämyksiä kaikenikäisille asiakkaille? Jos, niin tule asiakkaallemme oppimaan asiakaspalvelua mitä hauskimmalla tavalla! Samalla solmit uusia ystävyyssuhteita ja autat PowerParkia olemaan Suomen paras vapaa-ajan keskus.

Etsimme reippaita ja iloisia KESÄTYÖNTEKIJÖITÄ monipuolisiin työtehtäviin PowerParkin ravintoloihin.

Olet juuri etsimämme henkilö, mikäli olet palvelualtis ilopilleri, jolla säilyy aurinkoinen asenne tilanteessa kuin tilanteessa. Kesä PowerParkissa on vauhdikas, joten toivomme sinulta erityisesti joustavuutta sekä hyvää paineensietokykyä! Edellytämme, että puhut sujuvasti suomea ja kykenet palvelemaan asiakkaita myös ruotsin ja/tai englannin kielellä. Omaat jo jonkin verran kokemusta työelämästä tai kenties haluat aloittaa työurasi Suomen hauskimmasta paikasta, tarunhohtoisesta PowerParkista. Työ soveltuu myös alle 18-vuotiaille.

Huvivaltion alueella sijaitsee useita erilaisia ravintoloita ja pikaruokapaikkoja snack shopista pizzabuffetiin. Tehtävänimikkeesi voi olla vaikkapa kassatarjoilija, pikaruokatyöntekijä, tiskari tai saliapulainen. Kerrothan siis hakemuksessasi, millaisissa työtehtävissä viihtyisit parhaiten!

Sinulla tulee hygieniapassi ja salmonellatodistus suoritettuna ennen työsuhteen alkua. Työt alkavat sopimuksen mukaan touko/kesäkuussa. Kesän kiireisimpinä kuukausina työtunteja on tarjolla varmasti niin paljon kuin jaksat tehdä! Työaika mukailee huvipuiston aukioloaikoja ma-su pääasiassa klo 10.00 – 19.00 välillä. Autamme tarpeen mukaan myös asuntoasioissa.

Kiinnostuitko?
Haastattelut aloitamme toimistollamme jo hakuaikana, joten jätä hakemuksesi järjestelmäämme osoitteessa www.go-on.fi jo tänään! Käytössämme on myös videohaastattelumahdollisuus.

Lisätietoja paikasta antaa HR- ja rekrytointiasiantuntija Anita Koskinen, 0400 182 668, Anita Koskinen@go-on.fi

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus.
Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon (HPL). Lisätietoja meistä löydät osoitteesta www.go-on.fi.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1234453
  • Työsuhde: Kesätyö
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 31.3.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Kauhava, Etelä-Pohjanmaa