(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijä, HR, Palkanlaskenta
Konecranes Finland

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.2.2020

Haluaisitko työskennellä lukujen parissa? Oletko suuntautumassa taloushallintoon opiskeluissasi? Haluaisitko kehittää osaamistasi palkanlaskennan parissa käytännön työssä? Tämä voisi olla sinulle sopiva kesätyö!  

Etsimme kesätyöntekijää tukemaan palkkahallinnon tiimiämme. Tässä tehtävässä tulet toimimaan palkanlaskijana palkkahallinnon assistenttina yhteistyössä palkanlaskentatiimimme (palkka-asiainhoitajiemme) kanssa. Työpäiväsi sisältävät monipuolisia palkanlaskennan tehtäviä. Lisäksi saat oman itsenäisen vastuualueen yhdessä työparin kanssa. Tässä tehtävässä olet tärkeässä roolissa tukemassa asiantuntijoitamme palvelulupauksemme täyttämisessä. Tärkein tehtävämme on maksaa palkat laadukkaasti ja oikea-aikaisesti.

Miksi meille?  
Mikäli olet kiinnostunut palkanlaskennasta, tämän sopivampaa tiimiä saat alaltamme hakea. Omalla vastuualueellasi pääset tutustumaan palkanlaskentaprosessiin aina työaikakirjanpidosta palkan maksatukseen asti. Asiantuntijoidemme tukemana pääset hyödyntämään aiempia opintojasi ja kehittämään osaamistasi käytännössä. Kuulostaako sinulle sopivalta kesätyöltä? Tutustu tehtävässä tarvittaviin taitoihin ja jätä hakemus!  
 

Mitä odotamme sinulta? 

  • Opiskelet kaupallista tai taloushallinnon alaa.
  • Kykyä omaksua erilaisia järjestelmiä.
  • MS Office ohjelmien tuntemusta, erityisesti Excel-kokemus on eduksi.
  • Asiakaspalveluhenkisyyttä, tiimityöskentelyä ja tarkkuutta tietojen käsittelyssä.


Etua kesätyössä on myös työehtosopimuksen ja työsuhdeasioiden tuntemuksesta sekä halusta oppia ja opetalla uutta kokeneen tiimin kanssa. 

Kesätyöpaikka sijaitsee pääkonttorillamme Hyvinkäällä. Kesätyön pituus on noin 3-4kk välillä toukokuu-syyskuu. Tarkemmasta ajankohdasta sovitaan myöhemmin. 

Kiinnostuitko?
Mikäli haluat kartuttaa osaamistasi palkanlaskennasta, jätä meille CV ja lyhyt hakukirje oheisesta linkistä rekrytointijärjestelmäämme mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 1.3.2020.  Liitähän mukaan joko kopion opintosuoritusotteesta tai tuot muuten ilmi, millaisia alan opintoja olet ehtinyt suorittaa. Lisätietoja tehtävästä antaa Eija Karisto p. 0407573773 perjantaisin klo 13-14 tai eija.karisto@konecranes.com  

Konecranes on maailman johtava nostolaitevalmistaja, joka palvelee monenlaisia asiakkaita. Olemme maailmanlaajuinen yhtiö, jolla on 16 000 työntekijää ja 600 toimipistettä 50 maassa. Lue lisää meistä ja kesätöistämme osoitteessa www.konecranes.com/fi/kesatyo !