Kesätyöntekijä hotelli-mökkisiivoukseen Vierumäki
SOL Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.3.2019

Haemme reippaita ja oma-aloitteisia palveluvastaavia kerroshoitotyöhön ja mökkisiivoukseen Vierumäen Urheiluopistolle. 

Tarjolla on osa-aikainen kesätyö.
Työaika on n. 20 h/vk. Työaika vaihtelee riippuen siitä, työskenteleekö hotellilla tai mökkikylässä. Hotelilla pääsääntöisesti 9-16 ja mökkikylässä aamuvuoro alkaa klo 6:00 ja iltavuoro 11:30. Työtä on viitenä päivänä viikossa myös viikonloppuisin. 

Alueelle on bussiyhteys Lahdesta ja Heinolasta. Ajokortti plussaa.

Työ on kerroshoitotyötä hotelilla, mökkien siivousta mökkikylässä ja perussiivoustyötä jaksotetusti.
Kaikki työt opastetaan.

Arvostamme: Olet etsimämme kesätyöntekijä, mikäli omaat reippaan sekä asiakaspalveluhenkisen työotteen ja et kaihda nopeatempoista fyysistä työtä. Arvostamme aikaisempaa työkokemusta, mutta positiivisen asenteen ja asiakaspalveluhenkisyyden ratkaistessa voit hyvinkin löytää SOLilta myös aivan ensimmäisen kesätyöpaikkasi.

Kesätöiden sujuttua hyvin, löytyy meiltä usein mahdollisuuksia työskentelyn jatkamiseen myös pidemmän päälle sinun elämäntilanteeseesi sopivalla tavalla. Hyvin tehty työ ja halu menestyä kanssamme avaa hyvät mahdollisuudet pidemmällekin urapolulle SOLilla. Liity osaksi isoa ja aurinkoista SOL - perhettämme! 

Ilmoitamme mahdollisesta jatkosta sähköpostitse. Käymme hakemuksia läpi jo hakuajan aikana, ja ilmoitamme valinnoista prosessin edetessä / viimeistään huhtikuun loppuun mennessä. 

Lisätietoa palveluesimies Birgit Heinonen, p.0400 156 451 arkisin klo 8 -16 välisenä aikana ja sähköpostilla birgit.heinonen(at)sol.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1249799
  • Työsuhde: Kesätyö
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Heinola
  • Lisätietoja antaa: Palveluesimies Birgit Heinonen, p.0400 156 451 arkisin klo 8 -16 välisenä aikana ja sähköpostilla birgit.heinonen(at)sol.fi.