(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijä hankintaan, Rocla
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.1.2020
Rocla Oy kehittää ja valmistaa sähkötrukkeja sekä itseajavia trukkeja ja automaatioratkaisuja. Rocla on osa globaalia Mitsubishi Logisnext -yhtiötä. Järvenpäässä työskentelee yli 500 ammattilaista tuotekehityksessä, tuotannossa, automaatioliiketoiminnassa sekä tukitoiminnoissa.
KUVAUS
Itsenäisesti rullaavat tuotantolinjastot tehtaissa, robotti-imurit, itseohjautuvat autot maailma automatisoituu vauhdilla. Aiemmin ihmisten suorittama työ siirtyy koneille ja hyvä niin: kone on usein ihmistä tehokkaampi, tarkempi ja turvallisempi ja siksi usein fiksumpi vaihtoehto nostamaan, siirtämään, kokoamaan ja moneen muuhun.

Oletko kaupallisen tai teknisen alan opiskelija ja kiinnostunut hankinnasta? Etsimme asiakkaallemme, Roclalle, kesätyöntekijää hankintaosastolle Järvenpäähän.


TYÖNKUVA

* Hankinnan työntekijöiden sijaisena toimiminen kesälomien aikana
* Erilaisiin kehitysprojekteihin osallistuminen
* Hankinnan ja eri osastojen yhteistyön (esim. laatu ja tuotekehitys) tukeminen
* Datan kokoaminen ja analysointi esimerkiksi toimitusketjun optimointiin liittyen

ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Odotamme, että olet yli puolivälin opinnoissasi joko kaupalliselta tai teknilliseltä alalta (AMK tai yliopisto). Sinulla on hyvät MS Office -taidot. Power BI ja ERP-tuntemus katsotaan eduksi. Arvostamme aktiivista ja oma-aloitteista työskentelyotetta sekä halua kehittyä.

Muuta tietoa


* Aloitus: toukokuussa
* Työn kesto: touko-elokuu
* Sijainti: Järvenpää
* Yhteystiedot: Rekrytointiprosessista vastaa Academic Work ja mahdolliset yhteydenotot pyydetään jättämään suoraan Academic Workille.


Hakuprosessimme on jatkuva ja käymme hakijoita läpi jo haku aikana. Näin ollen ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme ennen hakuajan umpeutumista.
MUUTA TIETOA
Lue lisää Roclasta täältä.