Kesätyöntekijä, hankinta- ja ostotoiminnot (useampi paikka)
Konecranes Finland

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.1.2020

Oletko miettinyt millaista olisi toimia ostajana isossa, kansainvälisessä yrityksessä? Haluaisitko kartuttaa hyödyllistä työkokemusta ja oppia lisää ostajana toimimisesta? Tämä voisi olla sinulle sopiva kesätyö!

Haemme Hämeenlinnaan toimipisteellemme 2-3 kesätyöntekijää toimimaan ostajan tehtävissä osana Materials Management -tiimiämme. Ostajana työskentelet toimitusprosessin keskeisessä roolissa tekemällä ostotilauksia ja tilausvahvistuksia sekä ulkoisille että sisäisille toimittajillemme. Tämän lisäksi sinulla on tärkeä rooli yhteyshenkilö, sillä ostajan tehtäviimme kuuluu tarvittaessa myös toimittajien tapaaminen ja toimittajien yhteyshenkilönä toimiminen. Meillä olet osa Materials Management tiimiä, johon kuuluu seitsemän oston ammattilaista ja kaksi varastotoimintojen ammattilaista.  
 
Ostomme kesätyöntekijänä tehtäviisi kuuluu mm.

  • Ostotilausten tekeminen ja tilausten syöttäminen järjestelmään.
  • Tilausvahvistusten pyytäminen ja niiden syöttäminen järjestelmään.
  • Materiaalitoimitusten seuranta.
  • Yhteydenpito sidosryhmien kanssa. 
  • Toimittajareklamaatioista vastaaminen.
  • Ostoparametrien ylläpito.

Miksi meille?
Kesä ostajanamme tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden ostotyöstä kiinnostuneelle päästä perehtymään monipuolisesti työn eri osa-alueisiin. Kesän aikana kehität paitsi tietämystä ostotoiminnasta, myös SAP-osaamista ja yhteistyötaitojasi. Meillä kartutat arvokasta työkokemusta varten arvostetussa, globaalissa yrityksessä. Kuulostaako sinulle sopivalta kesätyöltä? Tutustu tehtävässä tarvittaviin taitoihin ja jätä hakemus!

Mitä odotamme sinulta

  • Tehtävään soveltuvaa teknistä tai kaupallista koulutusta/opintoja.
  • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa.
  • Hyviä yhteistyötaitoja ja oma-aloitteisuutta.
  • Halu oppia uutta ja kehittää omaa osaamistaan.

Tässä työssä tarvitset hyviä tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaitojataitoja sekä valmiutta tarttua toimeen ja ottaa asioista selvää myös itsenäisesti. Eduksesi on, jo sinulla on aiempaa SAP-kokemusta ja teknistä ymmärrystä.

Kesätyöpaikka sijaitsee Hämeenlinnan toimipisteellämme (Ruununmyllyntie). Kesätyön pituus on noin 3-4kk välillä toukokuu-syyskuu. Tarkemmasta ajankohdasta sovitaan myöhemmin.

Kiinnostuitko? 
Mikäli haluaisit työskennellä kanssamme, esittele meille rohkeasti itsesi jättämällä CV ja lyhyt hakukirje oheisesta linkistä rekrytointijärjestelmäämme mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 1.3.2020.  Lisätietoja tehtävästä antaa esimies Sannamari Lukkaroinen sähköpostitse (sannamari.lukkaroinen(at)konecranes.com) tai puhelimitse (p.+358 40 8478 022). Puhelimitse tavoitat parhaiten ma 27.1 klo 15-16, ma 10.2 klo 15-16 ja ma 24.2 klo 15-16.

Konecranes on maailman johtava nostolaitevalmistaja, joka palvelee monenlaisia asiakkaita. Olemme maailmanlaajuinen yhtiö, jolla on 16 000 työntekijää ja 600 huoltopistettä 50 maassa. Lue lisää meistä ja kesätöistämme osoitteessa www.konecranes.com/fi/kesatyo!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot