Kesätyöntekijä, hankinta- ja ostotoiminnot (useampi paikka), Hyvinkää
Konecranes

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 9.2.2021

Oletko teknisen tai kaupallisen alan opiskelija, jolle maistuisi jo oppilaitoksen ulkopuoliset haasteet? Haluatko kerryttää arvokasta työkokemusta osto- ja hankintatoiminnoista kansainvälisessä työympäristössä? Tämä voisi olla juuri sinun paikkasi! 
 
Etsimme kesäksi ostajia Hyvinkäälle osaksi Materials Management -tiimiä. Tässä tehtävässä toimit ostajana osana Konecranesin ostotiimiä. Ostajana tulet työskentelemään toimitusprosessin keskeisessä roolissa tekemällä monipuolisia hankinnan tehtäviä. Sinulla on myös tärkeä yhteyshenkilön rooli; ostajan tehtävään kuuluu tarvittaessa toimittajien tapaaminen ja toimittajien yhteyshenkilönä toimiminen. Työtehtäviisi kuuluu ostotilausten tekeminen ja tilausten syöttäminen järjestelmään, tilausvahvistusten pyytäminen toimittajilta ja niiden syöttäminen järjestelmään, materiaalitoimitusten seuranta, laskujen tarkastus sekä järjestelmätietojen ylläpito. 
 

Miksi meille? 
Meillä opit lisää hankinnasta ja ostotoiminnoista käytännössä ja voit hyödyntää opinnoista kertynyttä osaamistasi.  Samalla kehität myös viestintä- ja yhteistyötaitojasi. Meillä työskentelet osana ammattitaitoista ja osaavaa tiimiä, kansainvälisessä toimintaympäristössä nosturi- ja nostolaitealan johtavassa yrityksessä.  Kuulostaako sinulle sopivalta kesätyöltä? Tutustu tehtävässä tarvittaviin taitoihin ja jätä hakemus! 
 

Mitä odotamme sinulta? 
Tämä tehtävä sopii erinomaisesti sinulle, joka olet opinnoissasi edennyt teknisen tai kaupallisen alan opiskelija (BSc tai MSc). Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja kommunikoit sujuvasti sekä suomen että englannin kielellä. Omaat aktiivisen, työhön tarttuvan otteen, avoimen asenteen sekä hyvät tiimityöskentelytaidot. Eduksi katsotaan aiempi SAP-kokemus.  
 

Kesätyöpaikka sijaitsee Hyvinkäällä. Kesätyön pituus on noin 3-4kk välillä toukokuu-syyskuu. Tarkemmasta ajankohdasta sovitaan myöhemmin. 
 

Kiinnostuitko? 
Jos olet kiinnostunut tulemaan meille kesäksi, älä epäröi vaan laita heti hakemus, sillä haluamme kuulla sinusta! Jätä CV ja lyhyt hakukirje oheisesta linkistä rekrytointijärjestelmäämme viimeistään 1.3.2021. Lisätietoja tehtävästä antaa Kati Koivunen, kati.koivunen@konecranes.com. Puh. +358 40 484 7113. Tiedustelut puhelimitse maanantaisin klo 15-15:30. 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1424063
  • Tehtäväalue: Liikenne ja logistiikka, Kaupan ala, Hankinta
  • Työsuhde: Kesätyö
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Hyvinkää
  • Lisätietoja antaa: Kati Koivunen, kati.koivunen@konecranes.com. Puh. +358 40 484 7113. Tiedustelut puhelimitse maanantaisin klo 15-15:30.