(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijä, hankinta- ja ostotoiminnot (useampi paikka), Hämeenlinna
Konecranes

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.1.2021

Oletko miettinyt millaista olisi toimia ostajana isossa, kansainvälisessä yrityksessä? Haluaisitko kartuttaa hyödyllistä työkokemusta ja oppia lisää ostajana toimimisesta tuotantoympäristössä? Tämä voisi olla sinulle sopiva kesätyö!
 
Haemme Hämeenlinnaan tehtaalle 3-4 kesätyöntekijää toimimaan ostajan tehtävissä osana Materials Management -tiimiämme. Ostajana työskentelet toimitusprosessin keskeisessä roolissa tekemällä ostotilauksia sekä ulkoisille että sisäisille toimittajille ja alihankkijoille. Ostajan tehtäviin kuuluu tarvittaessa myös toimittajien tapaaminen ja toimittajien yhteyshenkilönä toimiminen. Tulet olemaan osa 11 hengen tiimiä, joka koostuu oston ja varastotoimintojen ammattilaisista.


Tärkeimmät tehtävät ja vastuut tässä työssä:

  • Ostotilausten tekeminen
  • Tilausvahvistusten kirjaaminen
  • Materiaalitoimitusten seuranta
  • Yhteydenpito sidosryhmien kanssa
  • Toimittajareklamaatioista vastaaminen
  • Ostoparametrien ylläpito

 
Miksi meille?
Saat erinomaisen mahdollisuuden päästä perehtymään monipuolisesti ostotyön eri osa-alueisiin. Kesän aikana kehität paitsi tietämystä ostotoiminnasta ja nostintehtaan toiminnasta, myös SAP-osaamista ja yhteistyötaitojasi. Meillä kartutat arvokasta työkokemusta tulevaisuutta varten arvostetussa, globaalissa yrityksessä. Kuulostaako sinulle sopivalta kesätyöltä? Tutustu tehtävässä tarvittaviin taitoihin ja jätä hakemus!
 

Haluatko tietää lisää meistä työnantajana tai kesätöistä meille? Tutustu meihin paremmin urasivustollamme! www.konecranes.com/fi/ura tai www.konecranes.com/fi/kesatyo 
 
Mitä odotamme sinulta

  • Tehtävään soveltuvaa teknistä tai kaupallista koulutusta/opintoja.
  • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa.
  • Hyviä yhteistyötaitoja ja oma-aloitteisuutta.
  • Halu oppia uutta ja kehittää omaa osaamistaan.

 
Tässä työssä tarvitset hyviä tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaitojataitoja sekä valmiutta tarttua toimeen ja ottaa asioista selvää myös itsenäisesti. Eduksesi on, jo sinulla on aiempaa SAP-kokemusta ja teknistä ymmärrystä.
 
Kesätyöpaikka sijaitsee Hämeenlinnan toimipisteellämme (Ruununmyllyntie). Kesätyön pituus on noin 3-4kk välillä toukokuu-syyskuu. Tarkemmasta ajankohdasta sovitaan myöhemmin.
 
Kiinnostuitko? 
Mikäli haluaisit työskennellä kanssamme, esittele meille rohkeasti itsesi jättämällä CV ja lyhyt hakukirje oheisesta linkistä urasivuillamme mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 1.3.2021. Lisätietoja tehtävästä antaa esimies Tuukka Holma sähköpostitse (tuukka.holma(at)konecranes.com) tai puhelimitse (p.+358 50 38131358). Puhelimitse tavoitat arkipäivisin 9-16.