Kesätyöntekijä Haapajärvelle siivoustehtäviin
ISS Palvelut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 16.3.2021

Hei sinä asiakaslähtöinen ja hyvän asenteen omaava tekijä, haluatko kerryttää työkokemustasi ja ansaita ylimääräistä kesän rientoihin tai syksylle säästöön? 

Haemme SIIVOOJAA kesätyöntekijäksi HAAPAJÄRVELLE. Tule meille viettämään kesäsi duunISSa, pääset mukaan mahtavaan joukkoomme luomaan tiloja, joissa on hyvä olla! 


Kesätyöntekijänä olet meille tärkeä tiimin jäsen ja saat hyvän perehdytyksen tehtävääsi. Meillä ISS Palveluilla pääset oppimaan välittävässä ja kannustavassa työympäristössä, meillä voit olla oma itsesi. Lisäksi tarjoamme modernit ja turvalliset työvälineet, joihin pääset halutessasi hieman tutustumaan oheisesta artikkelistamme: https://toissa.iss.fi/artikkelit/puhdas-elamys.

Työtehtävät pitävät sisällään ylläpitosiivous- ja peruspesupalvelun sisältämät tehtävät. Työvuorot voivat sijoittua kaikille viikonpäiville sekä aamu- että iltavuoroihin. Työajat vaihtelevat kohteittain ja ne varmentuvat kevään edetessä, kokoaikaisen kesätyöntekijän työtunnit ovat 37,5 h / viikko. Laitathan siis hakemukseesi sinulle sopivimmat työajat sekä tiedon halukkuudestasi koko- tai osa-aikaiseen työhön, niin löydetään juuri sinulle sopiva kohde. Työt ovat määräaikaisia kesälomien sijaisuuksia, jotka sijoittuvat aikavälille 1.6. – 31.8.2021. Määräaikaisuuden pituudesta sovitaan erikseen. Tehtäväkohtainen palkkaus määräytyy kiinteistöpalvelualan työehtosopimuksen mukaan. Yleisimmät palkkaluokat puhtauspalvelualan tehtävissä ovat PL2 (11,02e/h) ja PL3 (11,57e/h) mukaiset.

Ole rohkeasti oma itsesi ja kerro meille toiveistasi sekä osaamisestasi hakemuksessasi. Tärkeintä on ennen kaikkea asenteesi ja asiakaslähtöisyysAsenne meillä tarkoittaa halua oppia, aktiivisuutta sekä rohkeutta kysyä neuvoa, asiakaslähtöisyys taas halua vastata asiakkaidemme tarpeisiin laadukasta palvelua tuottaen. Aikaisempi työkokemus, työturvallisuuskortti tai ajokortti ei ole välttämättömiä, mutta ne voidaan katsoa eduksesi, joten mainitsethan niistä hakemuksessasi.

Lähetä meille hakemuksesi tulemaan mahdollisimman pian tai viimeistään 15.4.2021 mennessä oheisen linkin kautta tai osoitteessa: tyopaikat.iss.fi.Kesätyö ISS Palveluilla voi olla tulevaisuutesi kannalta merkittävässä roolissa, olet sitten työuraasi vasta aloitteleva tai hieman kokeneempikin tekijä. Käy ihmeessä tutustumassa meillä uransa aloittaneiden mietteisiin siitä, minkälaista oppia ja mahdollisuuksia kesätyö ISS Palveluilla on heidän uralleen tarjonnut: https://toissa.iss.fi/artikkelit/ensimmainen-tyopaikka-on-usein-uran-tarkein.     

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot