(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijä, Finance Assistant / Taloushallinnon assistentti
Murata Electronics Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.1.2020

Taloushallinnosta innostunut opiskelija, onko uratavoitteenasi työskennellä talouden timanttisena ammattilaisena ja etsit nyt työtehtäviä, joissa voisit kartuttaa osaamistasi tätä varten? Sytytkö siitä, että voit toiminnallasi tukea muita, saat asioita aikaan ja pääset myös etsimään vastauksia erilaisiin tilanteisiin? Jos vastasit kyllä, tule mukaan Muratan ulkoisen laskennan tiimiin!

Etsimme kehityksennälkäistä opiskelijaa Finance Assistant tehtäviin toimimaan keväällä ja kesällä ulkoisen laskennan tiimimme tukena toimipisteellämme Vantaan Martinlaaksossa. Ulkoisen laskennan tiimiimme kuuluvat talouspäällikkö, kirjanpitäjä, kaksi kirjanpidon assistenttia, johdon assistentti ja taloushallinnon assistentti. Tiimimme vastaa Muratalla Suomen yhtiön virallisesta laskennasta eli kirjanpidosta ja ulkoisille sidosryhmille tarkoitetuista raportoinneista. Meillä pääset oppimaan kokeneemmilta työkavereiltasi. Näet millaista on ison, kansainvälisesti toimivan ja tuotteita valmistavan yrityksen taloushallinto. Olemme piiantureihin keskittynyt high-tech yritys ja jatkuvan kehityksen edelläkävijä. Tuotteemme pelastavat tien päällä ihmishenkiä, joten pääset mukaan mielenkiintoisten tuotteiden ja monipuolisten hankintojen maailmaan.

Tehtäväsi liittyvät erityisesti ostolaskuliikenteeseen. Työpäivääsi kuuluu ostolaskujen käsittelyä esim. laskujen kohdistamista vastaanottoon, laskujen esitiliöintiä ja täsmäytyksiä. Työpäiviesi rutiineja pääset rikkomaan vastaamalla ostoreskontran sähköposteihin, hoitamalla maksukehotuksia ja olemalla yhteydessä sidosryhmiimme. Osaamisesi kehittyessä kesän aikana voimme halutessasi rikastaa työkuvaasi muilla tehtävillä. Tehtäväsi ovat siis sekoitus talouden tärkeitä rutiinitehtäviä ja monipuolisia selvitys- ja tiedustelutehtäviä. Tiimimme lisäksi teet yhteistyötä hankinta- ja logistiikkatiimien kanssa. Työskentely tiimissämme antaa sinulle mahdollisuuden kehittää asiantuntijuuttasi ulkoisen laskennan ydintoimintojen saralla. Saat arvokasta kokemusta, josta on hyötyä esim. projektipäällikön tai tilintarkastajan työssä.

Tehtävään hakevalta odotamme:

  • Soveltuvia korkeakoulututkintoon tähtääviä opintoja (esim. ekonomi/ DI/ tradenomi)
  • Loogista ajattelukykyä, tarkkuutta ja huolellisuutta
  • Hyvää englannin kielen suullista ja kirjallista osaamista
  • Halua oppia ja kehittyä taloushallinnon tehtävissä
  • Hyviä vuorovaikutustaitoja ja positiivista asennetta
  • Excelin peruskäytön hallintaa

Arvostamme "can do" -asennetta ja kykyä ajatella liiketoimintalähtöisesti. Aiempi kokemus taloustehtävistä ja hyvät tietotekniset taidot auttavat työhön perehtymistä. Tässä tehtävässä tarvitaan valmiutta oppia uutta ja omaksua toimintatapojamme. Meillä on usein monta rautaa tulessa eikä kaikkeen löydy aina valmista vastausta, joten joudut välillä toimimaan paineen alla. Emme oleta, että osaat jo kaiken vaan astumme uusien tehtäviesi ääreen niitä yhdessä läpi käyden. Vastuuta ja omatoimisuutta lisäämme kevään edetessä.

Toivomme, että jaat intomme jatkuvaan kehitykseen, kasvavassa yrityksessä toimimiseen ja olet valmis ottamaan askeleen kohti uutta. Mikäli taloustehtävät ja toimintaympäristömme kuulostavat sinulle sopivalta, katso alta miten haet ja millainen työsuhde meillä on tarjota!

Innostuitko? Liity piinkovaan taloustiimiimme!
Taloushallinnon assistentin tehtävämme on aluksi osa-aikainen (n. 7,5-15 h/vko) toukokuun loppuun saakka, minkä jälkeen jatkat tehtävässä kesän ajan täysipäiväisesti aina elokuun loppuun asti. Keskustelemme mielellämme myös mahdollisuudesta jatkaa osa-aikaisena syksyllä. Työ alkaa sopimuksen mukaan viimeistään toukokuun alussa.

Mikäli haluat mukaan kasvutarinaamme, jätä rekrytointijärjestelmäämme 28.02.2020 mennessä CV:si ja lyhyt suomenkielinen saatekirje, jossa kerrot miksi kiinnostuit tehtävästä. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Jäitkö vielä miettimään jotakin? Lisätietoja tehtävästä antaa tiimin esimies, talouspäällikkö Piritta Järvinen puh. +358 40 661 0648. Lue myös lisää Muratasta osoitteessa www.muratafinland.com.