Kesätyöntekijä Farmari 2020 -näyttelyyn
ProAgria Etelä-Savo

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.12.2019

KESÄDUUNI FARMARI 2020 -NÄYTTELYN JÄRJESTÄJÄORGANISAATIOSSA!

Tule kokemaan kanssamme kesä 2020! Pääset tekemään töitä upeiden asiakkaidemme ja huippuammattilaistemme kanssa. Meillä näet ja opit monenlaista, ja pääset toteuttamaan hyviä ideoitasi myös käytännössä.

ProAgria Etelä-Savo järjestää vuoden 2020 Farmari maatalousnäyttelyn Mikkelissä 2.-4.7.2020. Etsimme tiimiin kesätyöntekijää. Näyttelykesänä sinulla on erityisen hyvä mahdollisuus jakaa maataloudesta tietoa kuluttajille ja vaikuttaa asenteisiin.

Kesätyöhön on oiva mahdollisuus kytkeä opinnäytetyö esimerkiksi viestintään ja kotieläintalouteen liittyen. Tehtävä sisältää mm. kotieläinkentän tapahtumien yhteistyökumppaneiden hankkimista ja koordinointia, sosiaalisen median päivittämistä, tiedotuspakettien kokoamista kotieläinkentälle ja tietoiskujen suunnittelua sekä muuta näyttelyn järjestämiseen ja jälkihoitoon liittyvää työtä. Tukenasi ovat Farmarin kotieläin- ja tiedotusvastaavat.

Tehtävä voi sisältää muutakin työtä ProAgria Etelä-Savossa.

Odotamme sinulta reipasta ja aktiivista otetta erilaisiin työtehtäviin. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja positiivinen asenne, olet innokas oppimaan uutta. Hallitset myös kirjallisen ilmaisun. Sinulla on hyvä perustuntemus maataloudesta.

Tarjoamme sinulle määräaikaisen ja kokopäiväisen työn, johon on erinomainen tilaisuus kytkeä opinnäytetyö ja saada siihen ohjausta.

Työ alkaa: harjoittelujakson ajankohdan/sopimuksen mukaan.
Työ päättyy: harjoittelujakson ajankohdan/sopimuksen mukaan.
Palkka: Oppilaitoksen palkkasuosituksen mukaan. Matkakulut TES:n mukaan.

Hae rekrytointiportaalimme kautta mahdollisimman pian, viimeistään 31.1.2020. 

Lue lisää: ProAgria työnantajana

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot