Kesätyöntekijä ennustetoimistoon
Suomen Pankki

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.1.2020

Rahapolitiikka- ja tutkimusosaston ennustetoimisto vastaa Suomen taloutta koskevista kokonaistaloudellisista ennusteista, Suomen talouden seurannasta sekä kotimaisen talouspolitiikan analyysistä. Ennustetoimisto myös ylläpitää ja kehittää kokonaistaloudellisia ennustemalleja ja ennustejärjestelmiä.

Rahapolitiikka- ja tutkimusosaston ennustetoimisto hakee

kesätyöntekijää

Suomen talouden analyysi- ja seurantatehtäviin.

Tehtäviisi kuuluu ennustetoimiston ekonomistien avustaminen Suomen talouden seuranta- ja analyysitehtävissä, raporttien laatiminen sekä tutkimusprojektit esimerkiksi Suomen talouden rakenteellisiin kysymyksiin tai taloudellisten mallien kehittämiseen liittyen. Lisäksi tehtäviin voi tarvittaessa kuulua sijaistamista tietokantojen ylläpitoon liittyvissä projekteissa. Lopullista toimenkuvaa määriteltäessä otetaan huomioon tehtävään valitun aikaisempi kokemus sekä kiinnostuksen kohteet.

Odotamme sinulta:

  • menestyksekkäitä, vähintään maisteritason loppuvaiheen opintoja kansantaloustieteessä, kiinnostus jatko-opintoihin katsotaan eduksi,
  • makrotaloustieteen ja/tai ekonometrian hyvää tuntemusta,
  • kiinnostusta Suomen talouteen,
  • hyviä tietoteknisiä valmiuksia,
  • oma-aloitteisuutta, yhteistyökykyä ja joustavuutta, sekä
  • hyvää kirjallista ja suullista esitystaitoa suomeksi ja englanniksi.

Kesätyön kesto on enintään neljä kuukautta ja se sijoittuu ajalle 11.5.-13.9.2020. Tehtävän palkkaus ja muut edut määräytyvät Suomen Pankin palkkauskäytäntöjen mukaan.

 Lisätietoja tehtävästä antaa ekonomisti Annika Lindblad, annika.lindblad@bof.fi, p. 09 183 2035.

Kesätyöhön Suomen pankissa voit tutustua kesän 2019 kesätyöntekijöiden blogien kautta. Osallistumme Vastuullinen kesäduuni -kampanjaan ja sitoudumme kampanjan kuuteen hyvän kesätyön periaatteeseen.

Lue osaston esittely Suomen Pankin verkkopalvelusta.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot