(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijä, Engineer Trainee (MEMS Design)
Murata Electronics Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.1.2020

Oletko innostunut fysikaalisista ilmiöistä ja haluaisit työskennellä tuotekehityksen parissa? Toivotko, että pääsisit kesällä työskentelemään aidosti innostuneiden alan huippujen kanssa tuotekehityksen ytimessä? Jos vastasit kyllä, tule Muratalle kesätöihin MEMS-anturielementtien kehitykseen!

Etsimme nyt kesäharjoittelijaa uusien MEMS-anturielementtien kehitykseen toimipisteellemme Vantaan Martinlaaksoon. Tässä tehtävässä tulet osaksi MEMS-suunnittelutiimiämme, jonka vastuulla on uusien mikromekaanisten MEMS-anturielementtien kehitys - työskentelet siis aivan liiketoimintamme ja tuotekehityksemme ytimessä. MEMS-suunnittelutiimissä opit tuntemaan MEMS-anturien teknologiaa ja osallistut tuotekehitysprojekteihin, joissa kehitetään uusia anturielementtejä massatuotantosovelluksiin. Keskeisimpiä tehtäviäsi tulevat olemaan MEMS kehityksen avustavat työtehtävät kuten testidatan käsittely ja analysointi, näytteiden valinta ja valmistelu. Lisäksi tehtäviisi voi kuulua tulosten dokumentointia ja johtopäätösten tekemistä. Tulet osaksi monialaista uusien antureiden tuotekehitystiimiämme talon merkittävimmässä tuotekehitysprojektissa.

Tässä tehtävässä pääset syventymään mikromekaanisten anturien teknologiaan ja korkeiden laatuvaatimusten tuotteiden kehitykseen. Pääset myös toteuttamaan merkityksellisiä ratkaisuja, jotka parantavat esimerkiksi ajoturvallisuutta ja elämänlaatua tuotteidemme käyttökohteissa. Kesätyömme antaa sinulle erinomaiset mahdollisuudet kehittää asiantuntijuuttasi ja työskennellä kansainvälisessä, kasvavassa yrityksessä nykyaikaisten teknologioiden, menetelmien ja tietysti timanttisen tiimimme kanssa. Olemme globaali markkinajohtaja alueellamme ja kehitämme ja valmistamme tuotteemme Suomessa.

Odotamme kesätöihimme haluavalta:

  • Soveltuvaa teknistä tai luonnontieteellistä koulutusta, esim. fysiikka, mittaustekniikka, elektroniikka
  • Teknistä osaamista teoriassa ja käytännössä
  • Fysikaalisten ilmiöiden ymmärtämistä
  • Kykyä tulosten tilastolliseen analysointiin
  • Uusien ohjelmistojen nopeaa oppimista
  • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Arvostamme myös huolellista ja järjestelmällistä työskentelytapaa sekä innostusta kehittämiseen ja innovaatioihin. Sovit hyvin työporukkaamme, jos olet oma-aloitteinen ja itsenäinen, mutta haluat ja osaat myös työskennellä osana huippuammattilaisten joukkoamme.

Kuulostaako sinun kesätyöltäsi? Jätä meille hakemus!

Pääset mukaan hakuun jättämällä meille yhteystietosi, CV:n sekä lyhyen saatekirjeen, jossa kerrot miksi kiinnostuit tästä tehtävästä viimeistään 28.2.2020. Lisätietoja tehtävästä antaa Matti Liukku. Hänet tavoittaa puhelimitse (+358 40 721 1277) tai sähköpostitse (Matti.Liukku@murata.com). Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja täytämme paikan sopivan henkilön löydettyä.