(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijä energianhankinnan optimointiin
Tampereen Sähkölaitos Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.1.2020

Houkutteleeko uuden oppiminen ja taidot, joista on hyötyä nyt ja tulevaisuudessa? Kiinnostaako perehtyminen energiatoimialaan tunnetun ja luotettavan työnantajan palveluksessa ja mahdollisuus päästä mukaan luomaan ratkaisuja ilmastonmuutokseen?  

Haemme Tampereen Sähkölaitos Oy:lle

Kesätyöntekijää energianhankinnan optimointiin

Toimit monipuolisessa tehtävässä Energiamarkkinat-yksikön kokeneessa kolmen hengen asiantuntijatiimissä, jonka tuottama palvelu vaikuttaa päivittäin koko konsernimme onnistumiseen. Yhteistyökumppaneitasi ovat mm. Nord Pool, Fingrid, Gasgrid Finland, GET Baltic sekä oman konsernimme voimalaitosten ja verkonkäytön valvojat. Teet energianhankinnan kulutus- ja tuotantoennusteita, joiden perusteella voimalaitoksiamme ajetaan. Seuraat toteutuvaa kulutusta ja tasetta, ohjaat tuotantoa ja optimoit kannattavuutta tekemällä pörssikauppaa energiamarkkinoilla. Pääset tekemään myös vaihtelevia suunnittelu-, valvonta- ja analyysitehtäviä. Tiimissämme työskennellään keskeytymättömässä 12 tunnin päivävuorossa. Olemme suunnitelleet kesätyön alkavan perehdytyksellä 11.5.2020 ja kesätyön jatkuvan 16.8.2020 asti.

Edellytämme sinulta soveltuvia tekniikan tai talouden alan opintoja. Tehtävä sopii hyvin jo maisterivaiheeseen edenneelle opiskelijalle. Kokemus energiamarkkinoista on etu, mutta ei ehdoton vaatimus. Arvostamme hyvää opintomenestystä, omaksumis- ja soveltamiskykyä sekä analysointi- ja vuorovaikutustaitoja.

Persoonana olet yhteistyökykyinen, aloitteellinen, johdonmukainen ja pystyt toimimaan itsenäisesti monitahoisessa toimintakentässä. Viestintätyylisi on selkeä ja siedät hyvin painetta. Energianhallintajärjestelmä on keskeinen työkalusi, joten järjestelmäosaaminen on tärkeää.

Hakuaika tehtävään on 11.2.20 asti. Hakulomakkeen löydät www.sahkolaitos.fi/ura. Käsittelemme hakemukset viikon 8 loppuun mennessä ja haastattelut on suunniteltu viikoille 9-10. 

Kesätyöntekijämme kertovat viihtyneensä meillä, koska he ovat saaneet säännöllisesti palautetta työstään ja työyhteisössä on ollut avoin ja rento meininki. Tule meille osaamaan, oppimaan ja turvaamaan tulevaisuutesi!

Olemme mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa. Kampanjan sydän ovat hyvän kesätyön periaatteet, joiden avulla sekä kesätyöntekijä että työnantaja hyötyvät enemmän kesätyökokemuksesta.