(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijä energianhallintakeskukseen
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.2.2019

Haemme nyt itseohjautuvaa KESÄTYÖNTEKIJÄÄ Kuopioon ISS:n ENERGIANHALLINTAKESKUKSEEN.


ISS Kiinteistön ylläpitopalvelut tuottaa mm. liike-, teollisuus- ja julkisten kiinteistöjen teknisiä huolto-, korjaus- ja uudistamispalveluita. Vastuullamme on yhdessä kiinteistöhuoltomme kanssa varmistaa kiinteistöjen laadukas toiminta, hyvät käyttöolosuhteet ja tehokas energiankäyttö. Palvelutuotteemme ulottuvat pienistä huolto- ja korjaustöistä kokonaisvaltaisiin kiinteistöpalvelusopimuksiin. Erikoisalueenamme ovat liike- ja toimitilakiinteistöt.


Energianhallintakeskuksen kesätyöntekijänä pääset kerryttämään kokemusta kiinteistöjen energianhallintaan liittyvistä työtehtävistä ja raportoinnista. Palat halusta kehittyä alan ammattilaiseksi, yksikkösi toimiessa tukenasi ja apunasi. Tehtävässä toimit myös itsenäisesti ja uskallat tehdä päätöksiä käytössä olevien tietojen perusteella. Työ on kokopäivätyö, jossa työtä tehdään katkeamattomana vuorotyönä arkisin ja viikonloppuisin 12h työvuoroissa. Työ on kesäsijaisuus ja alkaa mahdollisimman pian.


Tehtävä soveltuu hyvin alan opiskelijalle (esim. sähkö- tai LVI-puolen insinööri) ja aikaisempi kokemus energiahallinnan ja kiinteistöautomaatiotekniikan parista katsotaan eduksesi. Työssäsi tarvitset lisäksi hyvää suomen ja englannin kielen taitoa sekä hyviä IT-taitoja. Teetämme valitulle henkilölle turvallisuusselvityksen, joka on hyväksyttynä edellytys työsopimuksen teolle. 


Toivomme, että olet työotteeltasi aktiivinen ja itseohjautuva. Toimit tuloksellisesti oma-aloitteisella asenteella, saavuttaen asetetut tavoitteet, asiakkaamme huomioiden.  Sinulla on kykyä omaksua uusia asioita ja toimintatapoja, joita hyödyntäen onnistut kehittämään työhösi liittyviä toimintoja ja prosesseja. Lisäksi olet yhteistyökykyinen verkostoituja sekä joustava tiimipelaaja.


Tarjoamme hyvällä asenteella varustetulle osaajalle itsenäisen ja haastavan työn sekä monipuolisen näköalapaikan Kiinteistön ylläpitopalveluiden kehittyvään ja kasvavaan yksikköön. Mikäli kiinnostuit, käy täyttämässä sähköinen hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 10.3.2019 mennessä osoitteessa www.iss.fi. Voit täydentää sähköistä hakemustasi liittämällä siihen CV:si. Lisätietoja tehtävästä antaa Jukka Pietikäinen numerosta 040 1877423.

ISS Palveluissa työskentelee yli 600 toimihenkilöä sekä työnjohdollisissa että liiketoimintoja tukevissa tehtävissä ympäri Suomea. Haluamme olla alan edelläkävijä kehittäen ratkaisuja, jotka tuottavat lisäarvoa asiakkaillemme ja helpottavat palveluammattilaistemme arkea. Huolehdimme asiakkaan kiinteistöistä ja niihin liittyvistä palveluista kuin omistamme, ja visiomme onkin olla maailman paras palveluyritys. Arvokkain resurssimme on ihmiset. Haluamme palvella asiakkaitamme suurella sydämellä, ja toiminnastamme välittyykin "Power of the Human Touch". Koko toimintamme pohjana on vahva työturvallisuusasenne. Meille on tärkeää, että jokainen työntekijämme pääsee terveenä kotiin joka ikinen päivä.