Kesätyöntekijä energia-asiantuntijaharjoittelijan tehtävään, Vantaa
Caverion Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.1.2019

Tulisitko meille oppimaan energia-asiantuntijan töitä käytännössä?

Caverion palkkaa tänäkin vuonna yhteensä noin 200 kesätyöntekijää eri puolille Suomea monipuolisiin harjoittelutehtäviin:  kiinteistötekniikan ja teollisuuden huoltoon ja kunnossapitoon, asennustöihin (IV, LV, sähkö, AV, kylmä, putki, turva, sammutus, automaatio), projektinhoito- ja työnjohtotehtäviin sekä liiketoiminnan tukipalveluihin.

Nyt etsimme kesätyöntekijää energia-asiantuntijaharjoittelijan tehtävään pääkonttorillemme Vantaan Vapaalaan. Tehtävässä pääset perehtymään rakennusten energiatehokkuuden kehittämiseen, energiankulutusseurantaan ja automaation etäseurantaan sekä näiden raportointiin, rakennusten energiakatselmuksiin, energiansäästölaskelmien tekemiseen sekä investointiehdotusten kannattavuuksien tarkasteluun. Mainittakoon myös, että kesän jälkeen sinulla on mahdollisuus jatkaa osa-aikaisena tai lopputyöntekijänä.

Eikö sinulla vielä ole paksua ansioluetteloa? Ei hätää. Kunhan sinulta löytyy alla lueteltuja asioita ja intoa uuden opetteluun, saatat hyvinkin olla yksi vuoden 2019 kesäcavereista:

  • Opiskelet yliopistossa tai AMK:ssa energia-, ympäristö- tai sähkötekniikka-alaa ja sinulla on käytyinä opintoja LVI- ja talotekniikasta sekä investointien kannattavuudesta
  • Sinulla on ymmärrystä talotekniikan prosesseista

Emme lupaa sinulle timanttista näköalapaikkaa dynaamisessa työyhteisössä, mutta voimme taata, ettet syksyllä koulun penkille palatessasi joudu huomaamaan ainoastaan kahvinkeittotaitojesi kehittyneen. Meillä pääset opiskelualasi käytännön töihin kehittämään ammattitaitoasi osaavan tiimin tuella.

Käy kurkkaamassa edellisvuoden kesäcavereiden fiiliksiä Instagramissa hashtagillä #kesäcaveri. Lisää kesäcavereiden kertomuksia siitä, millaista Caverionilla on olla töissä löytyy täältä.

Olemme mukana Vastuullinen kesäduuni –kampanjassa, johon voit tutustua täällä. Viime vuoden kesäcaverit antoivat kesätyökokemukselleen arvosanan 3,6/4. 

Toivottavasti kiinnostuit! Hae meille kesätöihin alla olevan linkin kautta 28.2.2019 mennessä.

Seuraa Caverionin meininkiä myös sosiaalisessa mediassa: Facebook Instagram YouTube LinkedIn Twitter

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1226809
  • Työsuhde: Kesätyö
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 28.2.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Vantaa