(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijä eläkepalveluihin
Varma

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.1.2020

Haemme eläkepalveluihin kesätyöntekijää

Eläkepalveluissa huolehdimme eläkkeiden laskennasta, eläkepäätösten antamisesta ja niiden maksamisesta. Tarjoamme asiakkaille osuvaa neuvontaa ja vaivattomia sekä ihmisläheisiä palveluita.

Eläkekäsittelypalveluissa tehtävänämme on työeläkkeen laskenta ja eläkepäätösten antaminen sekä kansallisin, että EU-säännöin. Lisäksi vastuullamme on asiakaspalvelu puhelimitse ja kirjallisesti. Osallistumme myös järjestelmäkehitykseen liittyviin töihin ja olemme aktiivisesti mukana erilaisissa projekteissa ja yhteistyöryhmissä.

Haemme eläkekäsittelypalveluihin meille kesätyökaveriksi asiakaspalvelusta innostuvaa ja aikaansaavaa tiimipelaajaa, jolla on aito palveluhenkinen asenne. Työtehtäviisi kuuluu ensisijaisesti asiakkaiden palveleminen puhelimitse ja kirjallisesti sekä eläkekäsittelyyn liittyvät avustavat tehtävät.

Odotamme sinulta

  • positiivista asennetta ja erinomaisia vuorovaikutustaitoja
  • asiakaspalveluhenkisyyttä ja oma-aloitteisuutta
  • kiinnostusta eläkeasioihin
  • kykyä johtaa itseäsi kohti määrällisiä ja laadullisia tavoitteita
  • englannin ja / tai ruotsin kielen taito on eduksi

Olet etsimämme henkilö, jos osaat priorisoida tehtäviä ja saat tulosta aikaan tiivistahtisessa työssä. Olet tarkka, tehokas ja viihdyt myös numeroiden parissa.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoiset työtehtävät asiantuntijatiimissä, osaavat ja kivat työkaverit sekä mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi kiinnostuksesi mukaan.

Olemme tänäkin vuonna mukana Vastuullinen kesäduuni 2020 -kampanjassa ja noudatamme hyvän kesätyön periaatteita. Tarjoamme sinulle kesäksi mielenkiintoisia tehtäviä työeläkevakuuttamisen parissa sekä lisäksi kivat ja osaavat työkaverit, hienon merimaiseman, modernit työtilat, kuntosalin ja yhden kaupungin parhaista henkilöstöravintoloista.

Perehdytämme sinut hyvin ja otamme mukaan myös Varman toiminnan kehittämiseen. Kesän aikana kohtaat muita kesätyöntekijöitä ja varmalaisia yhteisissä tilaisuuksissa ja pääset mm. osallistumaan erilaisiin haasteisiin ja leikkimielisiin kisoihin sekä rakentamaan unelmien työkulttuuria legoilla. Tule kesäksi mukaan meidän ketterien vastuunkantajien joukkoon. Parhaat tyypit pidämme mielellämme osa-aikatöissä myös syksyllä, jos hommia riittää.

Tänäkin vuonna tavoitteenamme on tarjota kesätyöpaikkoja hakijoille, jotka hakevat ensimmäistä oman alansa työpaikkaa. Kiinnitämme erityistä huomioita myös siihen, että vähintään yksi nuori, jolla on jokin vamma, sairaus tai vastaava erityispiirre saa meiltä kesätyöpaikan ja suuntaa työuralleen. Haemme sopivalla osaamisella ja asenteella olevia nuoria töihin, joten vamma tms. ei ole este meille työllistymiseen. Toimitalomme on esteetön ja savuton. Haluamme olla monimuotoinen työpaikka sekä kehittää parempaa työelämää ja vastuullista toimintaamme. Lue lisää Varman kesätyöpaikoista.

Hakeminen

Hae siihen tehtävään, josta olet ensisijaisesti kiinnostunut. Lomakkeella voit merkitä kiinnostuksesi myös muihin Varman kesätyötehtäviin, joten yhden hakemuksen täyttäminen riittää. Hae tehtävään täyttämällä työpaikkahakemus 5.2.2020 mennessä.