Kesätyöntekijä dokumentinhallinnan pariin, VR FleetCare, Helsinki
Academic Work

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 12.4.2021
Haemme VR FleetCarelle kesätyöntekijää dokumentaation pariin käsittelemään ja keräämään tiedostoja. Tämä tehtävä tarjoaa sinulle oivan kesätyön ja saat loistavaa kokemusta vastuullisista toimistotehtävistä. Mikäli olet työssäsi ja tarkka ja sinulla on silmää yksityiskohtiin, hae paikkaa jo tänään!
KUVAUS
Kesätyöntekijänä tehtäviisi kuuluu tiedostojen hallintaa SharePointissa sekä sopimusten digitointia. Saat perehdytyksen tehtävässä tarvittaviin järjestelmiin, mutta sinulla tulisi olla jo aikaisempaa kokemusta SharePointin käytöstä. Tehtävässä tulet käymään läpi suuria määriä sopimuksia ja tiedostoja, joten mikäli et kaihda rutiininomaista ja tarkkuutta vaativaa työtä kiinnostaa sinua voi tämä olla juuri sinun kesätyöpaikkasi.

Tässä tehtävässä tulet työskentelemään VR Fleetcaren toimistolla Pasilassa, sillä tarvitset tiedostojen siirtämiseen kiinteän verkon. Sinulle tullaan järjestämään oma työhuone, jotta voit työskennellä turvallisesti.

Tarjoamme


* Mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi ammattitaitoisessa työyhteisössä
* Kesätyön raideliikenteen kunnossapidon asiantuntijayrityksessä
* Perehdytyksen työtehtäviin

TYÖNKUVA

* Tiedostojen hallinta
* Dokumenttien läpikäynti ja käsittely digitaaliseen muotoon

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Tehtävään soveltuvia opintoja (esimerkiksi kaupallinen tai IT)
* Kokemusta toimistotyöstä
* MS Office osaaminen (erityisesti SharePoint)


Työntekijänä olet:


* Tarkka ja huolellinen
* Rutiineista pitävä
* Tiedostojen ja digitoinnin parissa viihtyvä


Muuta tietoa


* Aloitus: Toukokuussa 2021
* Kesto: Kesätyö 3 kk
* Sijainti: Helsinki
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä VR FleetCaren puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
VR FleetCare on suomalaisen rautatieoperaattori VR Groupin tytäryhtiö. Tarjoamme asiakkaillemme laadukkaita raideliikenteen kaluston viankorjaus-, huolto- ja elinkaaripalveluita sekä kalustotekniikkaan liittyviä asiantuntijapalveluita pohjoismaissa sekä Baltian alueella. Panostamme vahvasti tulevaisuuteen ja toimintaamme ohjaa niin jatkuva kehittyminen kuin uusin teknologia. VR FleetCare työllistää yli 1000 työntekijää ja vuosittainen liikevaihto on noin 200 miljoonaa euroa.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1443407
  • Tehtäväalue: IT
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki