Kesätyöntekijä DNA:n taloushallintoon
DNA Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 2.2.2021

Vastuuta, vapautta, joustavuutta – etätyöt ja liukuva työaika. Kiinnostuitko?

Hienoa, sillä haemme DNA:n taloushallinnon ja liiketoiminnan tuen yksikköön Helsinkiin taloushallinnon kesätyöntekijää


Työtehtäviisi kuuluu ostolaskujen kiertoon lähettäminen, myymälähankintojen laskutäsmäytys, selvitystyöt ja reklamoinnit, maksuhuomautusten käsittely ja muut mahdolliset ostoreskontran avustavat tehtävät.

Haemme tehtävään taloushallinnon opiskelijaa ja arvostamme aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä sekä Basware P2P ja Navision -järjestelmistä. Tehtävässä menestyminen edellyttää tarkkuutta, hyvää keskittymiskykyä, aikatauluissa pysymistä, tiimityöskentelytaitoa sekä kykyä työskennellä itsenäisesti.

Viihdyt tiimissämme, jos olet oma-aloitteinen, yhteistyökykyinen ja aktiivinen. Olet tiimipelaaja, joka saa asioita tapahtumaan positiivisessa hengessä. DNA:laiseen tapaan nautit asioiden kehittämisestä ja viet päämäärätietoisesti asioita eteenpäin. Suomen kielen lisäksi työskentelet sujuvasti myös englannin kielellä.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haastavan työn, jossa pääset kehittämään osaamistasi. Saat kattavan koulutuksen ja jatkuvan tuen, jotta onnistut työssäsi. Kannustavassa työympäristössä riittää sekä mielekästä tekemistä että positiivista meininkiä. Me DNA:lla kehittämme henkilöstön työhyvinvointia ja haluamme olla aidosti erinomainen työpaikka jokaiselle DNA:laiselle.

Työvuorot sijoittuvat maanantaista perjantaihin ja tehtävässä on etätyömahdollisuus sekä liukuva työaika. Työsuhde on määräaikainen 2.5. – 31.8.2021 tai sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa Tea Stenborg, tea.stenborg(at)dna.fi

Olisitko sinä meidän tuleva työkaverimme? Mikäli kiinnostuit, täytä hakemuksesi 28.2.2021 mennessä alla olevan hakemuslinkin kautta. Ole kuitenkin nopea, sillä haastattelemme jo hakuaikana ja tehtävästä sovitaan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot