Kesätyöntekijä DNA Kauppaan

Rainmaker
Tietoa tehtävästä

Hanki arvokasta työkokemusta yhdessä Suomen parhaista työpaikoista!

Myyntitiimimme hakee kesätyökavereita huolehtimaan DNA:n asiakkaista!

DNA Kauppa on sinulle sopiva työpaikka, mikäli nautit aktiivisesta ja tavoitteellisesta työstä sekä siitä, että saat tehdä töitä ihmisten kanssa.

Mitä tehtävä sisältää?

Kesätyöntekijän tehtävät DNA Kaupassa ovat monipuolisia. Tehtäviisi kuuluu tuotteiden myynti ja asiakaspalvelu, tuotteiden esillepano sekä myymälän siistinä pitäminen.

Asiakkaamme palvellaan kokonaisvaltaisesti, kaikki DNA:n tuotteet ja palvelut huomioiden. Menestyksemme mitataan luonnollisesti asiakkaidemme tyytyväisyydellä sekä omien työntekijöidemme hyvinvoinnilla.

DNA Kaupalta saat erinomaiset tuotteet ja perusteellisen koulutuksen tehtäviisi. Jos sinulla on halua, me tarjoamme kaikki muut työkalut menestymiselle.

DNA on Suomen paras työpaikka!

DNA on Suomen perheystävällisin suuryritys ja sille on myönnetty Väestöliiton Perheystävällinen työnantaja -tunnus.

DNAlla työskennellään sen eteen, että asiakkaiden arki olisi inspiroivampaa, tuottavampaa ja viihdyttävämpää. DNA Kaupassa tässä onnistutaan, koska myymälässä on aina reipas meininki ja työtä tehdään valppaana mutta kuitenkin pilke silmäkulmassa. DNAlla hyvä ja mutkaton työilmapiiri on tärkeää, sillä työ on aina hauskinta hyvässä porukassa. Meillä on töissä hauskaa ja se saa näkyä myös asiakkaillemme!

Halutessasi kuulla lisää olen puhelinsoiton tai Whatsapp-viestin päässä p. 040 714 7994 / Riku, Rainmaker. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, joten hae heti!

Tehtävän perustiedot:

Paikkakunta: Vaasa

Kokemus: Asenne on aikaisempaa kokemusta merkittävämpää – hae siis rohkeasti!

Palkka: Minimissään tienaat ICT TES 11,97 e/h, mutta pohja + provisiomallilla myyjämme tienaavat keskimäärin 20e/h

Yhteystiedot

Ilmianna kiinnostuksesi tai vinkkaa kaverille 17.4.2021 mennessä! Hakemuksen voit täyttää "Tutustu työpaikkaan" -linkin kautta.

Tutustu työpaikkaan
Tietoa työnantajasta