(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijä digipalveluihin
Varma

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.1.2020

Haemme digipalveluihin kesätyöntekijää

Varman tietohallinnossa vastuullamme on huolehtia Varman tietojärjestelmien ja digipalveluiden toimivuudesta, ylläpidosta ja kehityksestä yhteistyössä liiketoimintojen ja toimittajien kanssa sekä kehittää menetelmiä ja toimintatapoja. Keskeistä työssämme on ymmärtää asiakkaan tarpeita ja kehittää uusia digitaalisia palveluita yhdessä liiketoiminnan kanssa. Hyödynnämme kehittämisessä monipuolisesti eri teknologioita, automatisointia, robotiikkaa sekä koneälyä. Tiimityöskentely ketterillä menetelmillä on meille tuttua ja kehitämme prosesseja ja toimintatapaamme edelleen ketterämpään suuntaan. Työympäristömme on innostava, kannustava ja kehittyvä.

Kesätyöntekijänä pääset osallistumaan erilaisiin digi- ja datapalveluiden kehittämiseen liittyviin työtehtäviin kuten palveluiden määrittelyyn, saavutettavuuden testaamiseen tai datan analysointiin oman osaamisesi puitteissa. Työtä tehdään osaavissa ketterissä tiimeissä yhteistyössä liiketoiminnan ja tietohallinnon asiantuntijoiden sekä kehittäjien kanssa.

Odotamme sinulta positiivista otetta, hyviä yhteistyötaitoja, ketterää ajattelutapaa sekä halua oppia uusia asioita ja työvälineitä.

Tarjoamme sinulla mahdollisuuden työskennellä Varman digipalveluiden parissa kehittyvässä toimintaympäristössä ja olla mukana uudistamassa toimintaamme.

Olemme tänäkin vuonna mukana Vastuullinen kesäduuni 2020 -kampanjassa ja noudatamme hyvän kesätyön periaatteita. Tarjoamme sinulle kesäksi mielenkiintoisia tehtäviä työeläkevakuuttamisen parissa sekä lisäksi kivat ja osaavat työkaverit, hienon merimaiseman, modernit työtilat, kuntosalin ja yhden kaupungin parhaista henkilöstöravintoloista.

Perehdytämme sinut hyvin ja otamme mukaan myös Varman toiminnan kehittämiseen. Kesän aikana kohtaat muita kesätyöntekijöitä ja varmalaisia yhteisissä tilaisuuksissa ja pääset mm. osallistumaan erilaisiin haasteisiin ja leikkimielisiin kisoihin sekä rakentamaan unelmien työkulttuuria legoilla. Tule kesäksi mukaan meidän ketterien vastuunkantajien joukkoon. Parhaat tyypit pidämme mielellämme osa-aikatöissä myös syksyllä, jos hommia riittää.

Tänäkin vuonna tavoitteenamme on tarjota kesätyöpaikkoja hakijoille, jotka hakevat ensimmäistä oman alansa työpaikkaa. Kiinnitämme erityistä huomioita myös siihen, että vähintään yksi nuori, jolla on jokin vamma, sairaus tai vastaava erityispiirre saa meiltä kesätyöpaikan ja suuntaa työuralleen. Haemme sopivalla osaamisella ja asenteella olevia nuoria töihin, joten vamma tms. ei ole este meille työllistymiseen. Toimitalomme on esteetön ja savuton. Haluamme olla monimuotoinen työpaikka sekä kehittää parempaa työelämää ja vastuullista toimintaamme. Lue lisää Varman kesätyöpaikoista.

Hakeminen

Hae siihen tehtävään, josta olet ensisijaisesti kiinnostunut. Lomakkeella voit merkitä kiinnostuksesi myös muihin Varman kesätyötehtäviin, joten yhden hakemuksen täyttäminen riittää. Hae tehtävään täyttämällä työpaikkahakemus 5.2.2020 mennessä.