Kesätyöntekijä data ja analytiikka -tiimiin
Telia Finland

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.2.2018

Houkuttaako rento, ammatillinen meininki? Tahdotko samalla kartuttaa tärkeitä taitoja tulevaa työuraasi varten?

Opi, kehity, naura ja luo tulevaisuutta kanssamme. Tule siis meille kesäduuniin Data and Analytics IT –tiimiin Monitoring Specialist -tehtävään ja vietä elämäsi kesä Telialla!

Kesätyöpaikka meillä tarkoittaa monelle räjähtävää lähtölaukausta koko uralle, sillä yli kolmasosa kesätyöntekijöistämme jatkaa työskentelyä meillä kesän jälkeenkin. Inspiroidu New Generation Telco -matkastamme ja varmista paikkasi ajoissa!

Tarjoamme kokoaikaista (38 h/vko) kesätyötä ajalle 1.5.–31.8.2018 Helsinkiin. Tarkat aloitus- ja lopetuspäivät on neuvoteltavissa ajanjakson sisällä, kuitenkin niin että kesätyön kokonaiskesto on vähintään 3 kuukautta.

Työskentelemme yksikössä, jonka vastuulla on mahdollistaa IT-ratkaisujen avulla tietoon pohjautuvien liiketoimintapäätösten ja uusien tuotteitten ja palveluiden tekeminen. Tiimissämme työskentelee 11 tietovarastoinnin, raportoinnin ja analytiikkatyökalujen IT-ammattilaista yhdessä useiden kumppaniyritystemme asiantuntijoitten kanssa. Tulet työskentelemään osana ylläpitotiimiämme kehittämistehtävissä, jotka tähtäävät tuottamiemme IT palveluiden laadun parantamiseen. Palkkauksemme on hyvin kilpailukykyinen ja perustuu ICT-alan työehtosopimukseen (informaatio- ja tietoliikenneala).

Kesätyöpäiväsi saattaisi näyttää tältä

Tulet työskentelemään pääasiallisesti palveluiden valvonnan kehittämistehtävässä keräten vaatimuksia eri järjestelmien omistajilta. Työsi keskittyy pääosin IT palveluiden valvonnan automatisointiin, mutta pääset kykyjesi sekä toiveittesi mukaan ratkomaan myös muita tiimimme ongelmia.

Perehdytämme sinut tehtävään ja tiimimme toimintaan, mutta koska päivittäinen työ on pääosin itsenäistä, hyvät ongelmanratkaisutaidot ja omatoimisuus on tarpeen onnistuneen lopputuloksen saavuttamisessa.

Mitä tarjoamme

Lupaamme, että kartutat kesätöissä arvokasta osaamista tulevaa varten. Data & Analytics-tiimissä pääset näkemään monipuolisesti tiimimme eri osa-alueita sekä oppimaan, kuinka dataa ja analytiikkaa hyödynnetään isossa teleoperaattori-yrityksessä.

Mihin suuntaan urasi kehittyykään, on kesän aikana oppimastasi varmasti hyötyä myös tulevissa työtehtävässäsi. Meillä on tunnetusti erinomainen henki talossa ja kesätyöntekijöistä hitsautuu usein tiivis ystäväporukka, jotka tapaavat toisiaan vuosienkin jälkeen. Jos olet opintojesi loppuvaiheessa, saatat kesän aikana myös löytää itsellesi opinnäytetyöaiheen tai tehtäväsi saattaa jatkua kesän jälkeenkin.

Toivomme kesätyöntekijöiltämme

 • tavoitteellisuutta ja kiinnostusta toimialaamme kohtaan
 • teknilliseen tai kaupalliseen tutkintoon tähtääviä opintoja
 • Windows, Linux, SQL- ja tietokantaosaamista, sekä vahvaa yleistä IT-osaamista
 • sammumatonta janoa oppia uuttaja kykyä omaksua uusia asioita nopeasti
 • sujuvia vuorovaikutus- ja viestintätaitoja sekä suomeksi että englanniksi
 • joustavaa ja aktiivista tiimityöskentelyotetta
 • oma-aloitteisuuttaja toimeen tarttumista.

Lisäksi, analytiikka-osaaminen, ohjelmointitaidot ja raportointi-ohjelmien osaaminen katsotaan eduksi.

Kiinnostuitko? Lähetä raikas CV:si ja työtehtävään kohdistettu hakemuskirjeesi rekrytointijärjestelmämme kautta 28.2.2018 mennessä. Hae pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Haluatko tietää lisää? Kysy mieltäsi askarruttavia asioita Facebookissa Telian kesäduunit -ryhmässä. Kerromme ryhmässä hakuvinkkejä ja päivitämme tietoja hakujen etenemisaikataulusta. Voit myös soittaa Lauralle ja kysyä lisää tehtävästä: Laura Heinonen p. 040 3021963 19.-20.2. tai 27.-28.2. klo 14-16.

 #teliakesä #VKD18

Lisätiedot

 • Ilmoitusnumero: 1100026
 • Työsuhde: Kesätyö
 • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
 • Hakuosoite: www-osoite
 • Sijainti: Helsinki