(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijä Data Center -toimintoihin
Telia Finland

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.2.2018

Houkuttaako rento, ammatillinen meininki? Tahdotko samalla kartuttaa tärkeitä taitoja tulevaa työuraasi varten?

Opi, kehity, naura ja luo tulevaisuutta kanssamme. Tule siis meille kesäduuniin Data Center Operation Engineering-tiimiin ja vietä elämäsi kesä Telialla!

Kesätyöpaikka meillä tarkoittaa monelle räjähtävää lähtölaukausta koko uralle, sillä yli kolmasosa kesätyöntekijöistämme jatkaa työskentelyä meillä kesän jälkeenkin. Inspiroidu New Generation Telco -matkastamme ja varmista paikkasi ajoissa!

Tarjoamme kokoaikaista (38 h/vko) kesätyötä ajalle 1.5.–31.8.2018 Helsinkiin.

Työskentelemme yksikössä, joka vastaa kokonaisuudessaan Telian valmistuvan avoimen data centerin operoinnista. Pyrimme tuottamaan tehokkaasti asiakkaillemme mahdollisimman kattavan ja laadukkaan data centerin uusinta tekniikkaa hyödyntäen. Tiimissämme toimit osana engineering ryhmää, jonka tehtävänä on saada uusi data center käyntiin. Tehtävään kuuluu keskeisenä osana kuvata uusi laitos DCIM:n (Data center Infrastructure management) ja osallistua päivittäisiin tehtäviin laitoksen käyttöönotossa. Palkkauksemme on hyvin kilpailukykyinen ja perustuu ICT-alan työehtosopimukseen (informaatio- ja tietoliikenneala).

Kesätyöpäiväsi saattaisi näyttää tältä

Tulet töihin liukuvasti klo 07.00-09.00 välillä aina klo 15.00-17.00 asti. Päivän aikana tehtäviisi saattaa kuulua materiaalien vastaanottoa, materiaalivirran ja toimitusten seurantaa, ongelmien selvittämistä ja yhteistyötä kumppaniemme kanssa DCIM järjestelmä töiden lisäksi. Kehitämme myös osaamistamme jatkuvasti, joten päivään saattaa kuulua lisäksi valmennussessioita.

Mitä tarjoamme

Pääset olemaan osana moderneimman kansainvälisen tason data centerin käyttöönotossa Suomessa. Lupaamme, että kartutat kesätöissä arvokasta osaamista tulevaa varten. Mihin suuntaan urasi kehittyykään, on kesän aikana saamistasi ongelmanratkaisu- ja yhteistyötaidoista hyötyä ihan jokaisessa tulevassa työtehtävässäsi. Meillä on tunnetusti erinomainen henki talossa ja kesätyöntekijöistä hitsautuu usein tiivis ystäväporukka, jotka tapaavat toisiaan vuosienkin jälkeen. Jos olet opintojesi loppuvaiheessa, saatat kesän aikana löytää itsellesi opinnäytetyöaiheen tai tehtäväsi saattaa jatkua kesän jälkeenkin.

Toivomme kesätyöntekijöiltämme

  • kiinnostusta toimialaamme kohtaan sekä aitoa halua auttaa asiakasta
  • teknilliseen tai kaupalliseen tutkintoon tähtääviä opintoja
  • sammumatonta janoa oppia uuttaja kykyä omaksua uusia asioita nopeasti
  • sujuvia vuorovaikutus- ja viestintätaitoja sekä suomeksi että englanniksi
  • joustavaa ja aktiivista tiimityöskentelyotetta
  • oma-aloitteisuutta ja toimeen tarttumista

Kiinnostuitko? Lähetä CV:si ja työtehtävään kohdistettu hakemuskirjeesi rekrytointijärjestelmämme kautta 28.2.2018 mennessä. Hae pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Haluatko tietää lisää? Kysy mieltäsi askarruttavia asioita Facebookissa Telian kesäduunit -ryhmässä. Kerromme ryhmässä hakuvinkkejä ja päivitämme tietoja hakujen etenemisaikataulusta. Voit myös soittaa Arille ja kysyä lisää tehtävästä: Ari Ihatsu, p. 040 560 8678 16.2 ja 23.2 klo 8-10. Data centeristä löydät lisää tietoa: https://www.youtube.com/watch?v=FDI9o-9Eo4I

 #teliakesä #VKD18