(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijä, Cramo, Savonlinna
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.5.2018
Haemme asiakkaallemme Cramolle kesätyöntekijää Savonlinnaan.

Oletko sinä yli 18-vuotias innostunut ja oma-aloitteinen rakennusalasta kiinnostunut tulevaisuuden ammattilainen? Haemme nyt kesätyöntekijää Savonlinnan rakennuskonevuokraamoon määräaikaiseen työsuhteeseen. Työ alkaa heti ja kestää 31.8.2018 saakka.
Työtehtäviisi kuuluvat muun muassa asiakaspalvelu, asiakkailta palautuvan kaluston vastaanottaminen, tarkastus ja hyllyttäminen sekä tilausten kerääminen varastosta. Töitä on tarjolla 37,5h/viikko ja työajat sijoittuvat arkisin välille 7.00-16.00 (7,5 tuntia päivässä).

Toimintaa ohjaavia arvojamme ovat luovuus, luotettavuus ja sitoutuminen. Tavoitteenamme on MAINIO PÄIVÄ TYÖMAALLA. Teemme Cramolla töitä uudenlaisten - toimivien - työpäivien eteen. Mielestämme kaikkien tulisi viihtyä työssään ja päästä nauttimaan maailmasta, jota asiakkaamme rakentavat. Joka päivä.


Edellytämme sinulta

Hyvää asennetta, työmotivaatiota ja asiakaspalveluhenkisyyttä
Positiivisuutta, reippautta, ripeyttä ja oma-aloitteisuutta
Trukinajotaitoa
Työturvakorttia
Ajokorttia pikku- e (BE)


Tarjoamme sinulle

Arvokasta työkokemusta ja mukavat sekä kannustavat työkaverit yrityksessä, jossa kaikki puhaltavat yhteen hiileen
Mahdollisuutta päästä oppimaan uutta ja toimimaan vastuullisessa roolissa, innostavan työporukan ympäröimänä


Arvostamme

Kokemusta varastotyöstä tai rakennusalalta, trukin käyttötaitoa sekä erilaisten rakennusalalla tarvittavien koneiden ja laitteiden tuntemusta


Kiinnostuitko?

Jos tunnet poltetta päästä kehittämään Cramon toimintaa ja luomaan yhdessä ammattitaitoisten kollegojen kanssa edellytyksiä asiakkaiden entistäkin paremmille asiointi- ja palvelukokemuksille, rekisteröidy hakijaksi www.staffpoint.fi ja täytä hakemus huolellisesti sekä liitä CV hakemukseesi.
Ensimmäinen haastattelukierros toteutetaan videohaastatteluna. Kutsu lähetetään sähköpostiisi, joten tarkkailethan sähköpostiasi.


Lisätietoja

Mira Oksanen
Rekrytointikonsultti
StaffPoint Oy Kirkkokatu 6 15140 LAHTI
020 7206 403
mira.oksanen@staffpoint.fi
www.staffpoint.fi