(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijä, Cramo, Lohja
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.4.2018
Haemme asiakkaallemme Cramolle kesätyöntekijää Lohjalle..

Oletko sinä yli 18-vuotias innostunut ja oma-aloitteinen rakennusalasta kiinnostunut tulevaisuuden ammattilainen? Haemme nyt kesätyöntekijää Lohjalle rakennuskonevuokraamoon määräaikaiseen työsuhteeseen (1 - 4 kuukautta). Työtehtäviisi kuuluvat muun muassa asiakaspalvelu, asiakkailta palautuvan kaluston vastaanottaminen, tarkastus ja hyllyttäminen sekä tilausten kerääminen varastosta. Kesätyöpaikat ovat pääsääntöisesti kokoaikaisia ja työajat sijoittuvat arkisin välille 7.00-16.00 (7,5 tuntia päivässä). Pääset myös omalla osaamisellasi vaikuttamaan tehtävän sisältöön.

Toimintaa ohjaavia arvojamme ovat luovuus, luotettavuus ja sitoutuminen. Tavoitteenamme on MAINIO PÄIVÄ TYÖMAALLA. Teemme Cramolla töitä uudenlaisten - toimivien - työpäivien eteen. Mielestämme kaikkien tulisi viihtyä työssään ja päästä nauttimaan maailmasta, jota asiakkaamme rakentavat. Joka päivä.


Edellytämme sinulta

- Hyvää asennetta, työmotivaatiota ja asiakaspalveluhenkisyyttä
- Positiivisuutta, reippautta, ripeyttä ja oma-aloitteisuutta


Tarjoamme sinulle

-Arvokasta työkokemusta ja mukavat sekä kannustavat työkaverit yrityksessä, jossa kaikki puhaltavat yhteen hiileen
-Mahdollisuutta päästä oppimaan uutta ja toimimaan vastuullisessa roolissa, innostavan työporukan ympäröimänä


Arvostamme

- Kokemusta varastotyöstä tai rakennusalalta, trukin käyttötaitoa sekä erilaisten rakennusalalla tarvittavien koneiden ja laitteiden tuntemusta


Kiinnostuitko?

Jos tunnet poltetta päästä kehittämään Cramon toimintaa ja luomaan yhdessä ammattitaitoisten kollegojen kanssa edellytyksiä asiakkaiden entistäkin paremmille asiointi- ja palvelukokemuksille, rekisteröidy hakijaksi www.staffpoint.fi ja täytä hakemus huolellisesti sekä liitä CV hakemukseesi.


Lisätietoja

Tommi Hautamäki
Rekrytointikonsultti
StaffPoint Oy, Ruoholahdenkatu 14, 00180 HELSINKI
020 7206 358
tommi.hautamaki@staffpoint.fi