(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijä Cormet Oy:lle, Vantaa
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.3.2019
Etsimme insinööriopiskelijaa kesätyöntekijäksi kehittymään kokeneemman projekti-insinöörin tukemana! Cormet Oy tarjoaa oppimismahdollisuuksien lisäksi hyvän yhteishengen ja ammattimaisen tekemisen ilmapiirin. Mikäli olet 1.-2. vuoden opiskelija teknisellä alalla ja intosi tekniikan alaa kohtaan näkyy mielellään myös harrastuksissasi, voit olla etsimämme henkilö. Lue siis lisää ja hae paikkaa saman tien!
KUVAUS
Academic Work etsii kokoaikaista kesätyöntekijää Vantaalle!

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina asiakasyrityksessämme Cormet Oy:llä.
TYÖNKUVA
Kesätyöntekijänä tulet toimimaan projekti-insinöörin oikeana kätenä. Työpäiviisi sisältyy esimerkiksi mekaanista kokoonpanoa ja asennustöitä. Tämän lisäksi olet mukana vastaamassa tavarahankinnoista, tilauksista ja muista kollegoiden osoittamista tehtävistä. Aluksi työskentelet pääasiassa apumiehen roolissa, mutta myöhemmin myös itsenäisesti kasaustehtävissä. Työtehtävät tulevat muotoutumaan positioon valitun henkilön osaamisen ja kiinnostuksen mukaan.

Tehtävä sopii sinulle, joka haluat kerätä oman alan työkokemusta jo varhaisessa vaiheessa. Asiakasyrityksessämme pääset soveltamaan osaamistasi käytännössä ja näkemään, millaista on kansainvälisesti toimivan yrityksen arki.
ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Ideaalihakijamme on 1-2 vuoden teknisen alan opiskelija (AMK/DI). Olet reipas ja rohkea tekijä, jolta työskentely sujuu myös itsenäisesti. Tämän lisäksi työnjälkesi on siistiä, ja hoidat annetut tehtävät aina huolellisesti alusta loppuun asti. Sinulla on hyvät tietotekniset valmiudet ja mielellään harrastuneisuutta teknisten asioiden parissa. Eduksi katsotaan, jos sinulla on jo aikaisempaa korjaus- ja rakentamiskokemusta. Tätä olet voinut kerryttää esimerkiksi aikaisemman kesätyön kautta. Lisäksi sinulla on sujuva suomen ja englannin kielen taito. Tehtävässä menestymisen kannalta tärkeintä on kuitenkin korkea motivaatio ja halu kehittyä!

Etsimällämme henkilöllä on:


* Soveltuva teknisen alan koulutustausta (AMK/DI)
* Itseohjautuva ja aktiivinen työote
* Sujuva suomen ja englannin kielitaito


Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Joustavasti sopimuksen mukaan

Työmäärä: Kokoaika

Kesto: 4 kk aloituksesta, mahdollisuus keskustella osa-aikaisesta jatkosta

Paikka: Koivulehdontie 4, 01510 Vantaa

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 7.3.2019

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin - olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ladattavat tiedostot. Voit hakea työpaikkaa painamalla Hae työpaikkaa! työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel02@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme
https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.
MUUTA TIETOA
Cormet Oy valmistaa korroosiontutkimuslaitteita ja on erikoistunut korkeisiin paineisiin ja lämpötiloihin. Cormet Oy on toiminut pitkään Euroopassa, Aasiassa ja Lähi-idässä. Viime aikoina kasvua on löytynyt myös USA:n ja Kiinan markkinoilta. Cormet Oy:n asiakkaat ovat tyypillisesti ydinvoiman tai öljy- ja kaasuteollisuuden kanssa toimivia yrityksiä. Myös valtioiden tutkimuslaitokset ja korkeantason tutkimusta tekevät yliopistot ovat hyvin edustettuina.