(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijä Contact Centeriin
ManpowerGroup Contact Center Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.1.2018

ManpowerGroup Contact Center Oy on Suomen suurin Contact Center -palveluiden tuottaja. Tarjoamme monipuolisia ja mielenkiintoisia työtehtäviä: hoidamme mm. asiakasyrityksiemme myyntiä, teknistä tukea, asiakaspalvelua ja erilaisia back office -tehtäviä. Asiakasyrityksemme edustavat kansainvälisiä ja kotimaisia huippubrändejä eri toimialoilta. Asiakaspalvelukeskuksissamme Imatralla, Joensuussa, Jyväskylässä, Loimaalla ja Turussa työskentelee reilut 600 asiakaspalvelun ja myynnin ammattilaista. Asiakaspalvelumme on monikanavaista eli palvelemme asiakkaita puhelimitse, kirjallisesti, chatin välityksellä sekä sosiaalisessa mediassa. Myynnillisyys on tärkeässä osassa kaikkea palvelua ja vahvasti mukana kaikessa tekemisessämme.

Kiinnostaako ponnahduslauta kesätöiden kautta työelämään?

Kelpaisiko tienata kesän ajan ja säilöä hilloa talven varalle?

Siistissä sisäduunissa ei haittaa jos (ja kun) sataa vettä koko kesän!

Etsimme nyt kesätyöntekijöitä Joensuun toimipisteeseemme!

Työtehtäviäsi ovat tunnetun teleoperaattorin kuluttaja- tai yritysasiakaspalvelu tai back office – eli taustatehtävät. Ilmoitathan hakemuksessasi, mikä tehtävä sinua ensisijaisesti kiinnostaisi!

Tärkeintä on, että pystyt positiivisella asenteella ratkaisemaan asiakkaiden ongelmatilanteita. Olet sujuvasanainen ja ulospäinsuuntautunut, ja tulet hyvin juttuun monenlaisten ihmisten kanssa. Uskot omaan tekemiseesi ja osaat siksi vakuuttaa myös asiakkaan. Kielipäätä pitäisi olla vähintään englannin verran ja ruotsin kielen osaamisesta on ehdottomasti hyötyä. Tarkkuus on valttia! Olet huolellinen ja pystyt näppärästi käyttämään erilaisia englanninkielisiä järjestelmiä.

Meiltä saat siistin sisätyön kesäksi, upeat työkaverit ja osaavat esimiehet, jalan monenkin oven väliin ja tietysti TES:iin perustuvan tuntipalkan. Lisäksi työhyvinvointiin ja rentoon fiilikseen panostetaan myös kesällä!

Työvuoroja on tehtävästä riippuen arkisin klo 7-20 ja lauantaisin 8-18 –välillä. Työt alkavat palkallisella koulutusjaksolla toukokuun puolessa välissä ja toivomme sinun voivan työskennellä elokuun loppuun asti.

Lisää informaatiota voit kysyä rekrytointitiimiltämme osoitteesta cc.rekrytointi@manpowergroup.fi tai puh. 040 652 8810, mutta pirautathan klo 12-14 välillä arkisin. Hae iloiseen porukkaamme viimeistään 25.2.2018 osoitteessa www.manpower.fi

ManpowerGroup Contact Center on mukana Vastuullinen kesäduuni 2018 –kampanjassa!

Käy katsomassa toimistomme fiiliksiä Facebookissa:

https://www.facebook.com/MGSCCJoensuu/

Kesän meininkiä voit seurata sosiaalisessa mediassa hashtagilla #hillootalveksi