(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijä, Component Maintenance
Finnair Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.3.2018

Finnair on Aasian ja Euroopan väliseen matkustaja- ja rahtiliikenteeseen erikoistunut verkostolentoyhtiö. Helsingin maantieteellinen sijainti antaa Finnairille kilpailuedun, sillä nopeimmat yhteydet useiden Euroopan kohteiden ja Aasian megakaupunkien välillä kulkevat Suomen yli. Finnairin visiona on tarjota matkustajille ainutlaatuinen pohjoismainen kokemus ja missiona on tarjota Helsingin kautta pohjoisen pallonpuoliskon sujuvimmat ja nopeimmat lentoyhteydet sekä kotimarkkinoidensa paras lentoverkosto maailmalle. Finnair on ainoa pohjoismainen 4 tähden lentoyhtiö Skytrax-luokituksessa ja oneworld-allianssin jäsen. Vuonna 2016 Finnairin liikevaihto oli 2 317 milj. euroa ja sen palveluksessa oli vuoden lopussa 4 940 henkilöä. Finnair Oyj:n osakkeet on noteerattu Nasdaq Helsingissä.

Operations-yksikön tehtävänä on toteuttaa Finnairin lentotoimintaa turvallisesti, taloudellisesti ja luotettavasti. Lentotoiminta käsittää ohjaajaresurssit, lentosuunnittelun, lentokelpoisuuden optimoinnin, viranomaismääräysten seurannan ja koordinoinnin sekä huoltotoiminnan ja maapalvelut.

Haemme nyt kuutta omatoimista 

Kesätyöntekijää laitehuoltoon (Component Maintenance)

Kasvavan laivastomme myötä työmäärä huollossamme on suurta, ennen kaikkea kesän aikana. Nyt palkkaamme kesän ajaksi toukokuusta elokuun loppuun kuusi innokasta ja omatoimista kesätyöntekijää. Jakso on sovittavissa 3-4 kuukauden mittaiseksi.

Paikkoja on Pyörä- ja jarrukorjaamolla, konttikorjaamolla, Happi- ja typpikorjaamolla mekaanisissa korjauksissa, sekä Hydrauliikkakorjaamolla.

Päätehtäviisi kuuluvat

  • Varmistaa korkean laadun säilyminen huoltoon liittyvissä toiminnoissa
  • Suorittaa tarkasti ja tehokkaasti esimiehiltä annettuja, huoltoon/korjauksiin liittyviä tehtäviä
  • Toimia yhtenä tiimin jäsenenä varmistamassa kesäajan laitekorjaustoiminnan sujuvuutta.

Toivomme sinulta

  • Lentokonealan tai muun teknisen alan koulutusta
  • Ahkeraa ja joustavaa asennetta niin tehtäviä, kuin tiimiä kohtaan
  • Hyvää suomen ja englannin kielen taitoa

Tehtävän kohdalla noudatettava työehtosopimus on IAU01. 

Lähetä hakemuksesi meille viimeistään torstaina 22.3.2018 osoitteessa www.finnair.com/jobs. Jos sinulla on tehtävään liittyen kysymyksiä, ole yhteydessä Finnairin rekrytointiin, jobs@finnair.com.