(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijä Clearing-tiimiin
Säästöpankkiryhmä

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.2.2020

Tahdomme sinut, jonka asenne ja osaaminen auttavat meitä palvelemaan asiakkaitamme entistä paremmin. Etsimme nyt joukkoomme huipputyyppiä kesäkaudeksi! Olet mukana tarjoamassa suomalaisille Säästöpankeille maksujenvälitykseen liittyviä palveluja. 

Kesätyöntekijänä toimit Säästöpankkikeskuksessa osana Keskuspankin Clearing -tiimiä. Clearing-tiimin perustehtävänä on tarjota suomalaisille Säästöpankeille maksujenvälitykseen liittyviä palveluja.  Työtehtäväsi liittyvät ensisijaisesti maksuliikenteen valvontaan ja prosessointiin sekä erilaisiin muiden liiketoimintojen tukipalvelutehtäviin. Organisaatiomme on pieni ja joustava ja työssäsi pääset tutustumaan laaja-alaisesti toimintaamme sekä interbank –maksuliikeprosessiin.

Tahdomme joukkoomme tiimipelaajan, joka sopeutuu vaihteleviin tilanteisiin ja on avoin uuden oppimiselle. Odotamme sinun olevan positiivinen ja oma-aloitteinen sekä rohkea tarttumaan uusiin haasteisiin. Aiempi kokemus pankkialalla työskentelystä on sinulle eduksi, muttei välttämätön vaatimus.

Tärkeintä on, että olet vilpittömän innostunut oppimaan uutta ja olet valmis toimimaan osana tiivistä maksuliiketiimiä. Sujuva suomen ja englannin kielen taito on sinulle välttämättömyys ja hyvä ruotsin kielen taito katsotaan eduksesi. Olet teknisesti näppärä sekä nopea oppimaan uusia sovelluksia ja järjestelmiä. Tehtävä soveltuu esimerkiksi liiketoiminnan tai kauppatieteiden parissa opiskelevalle tai juuri valmistuneelle (tradenomi/KTM).

Kesätyö alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä, jätä hakemuksesi nopeasti! Kesätyön kestosta ja tarkemmista aikatauluista sovitaan erikseen valituksi tulevan henkilön kanssa. Tavoitteena on aloittaa työhön perehdytyksellä jo hyvissä ajoin ennen varsinaisen kesälomakauden alkua. Kerrothan jo hakemuksessasi, koska olisit valmis aloittamaan työt ja kuinka pitkään tiedät voivasi työskennellä meillä.

Tarjoamme sinulle vastuullisen työnantajan ja kesätyöpaikan, jossa pääset takuulla oppimaan uutta pankkialasta ja maksuliikenteestä. Sinulla on erinomainen mahdollisuus työskennellä huipputiimissä ja työyhteisössä; rautainen ammattitaitomme ja tahtomme ovat käytettävissäsi ja menestyksesi tukena. Säästöpankkien Keskuspankki on osa Helsingin Vallilassa toimivaa Säästöpankkikeskusta. Toimitilamme sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien varrella Teollisuuskadulla.

Hae meille täyttämällä hakulomake 28.2. mennessä. Hakemuksessasi voit kertoa mm. kiinnostuksestasi juuri tähän tehtävään, aiemmasta työkokemuksestasi sekä itsestäsi työkaverina! Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Otamme sinuun yhteyttä viimeistään hakuajan päätyttyä.